Familon Standard

Familon Ultra Box -tyyny

Hyvän olon harmoniaa

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää yhden tyynyn
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Ultra Box -tyyny
  • Familon Ultra Box -tyyny
  • Familon Ultra Box -tyyny
  • Familon Ultra Box -tyyny
  • Familon Ultra Box -tyyny
  • Familon Ultra Box -tyyny

Familon Standard

Familon Ultra Box -tyyny

Hyvän olon harmoniaa

Ergonominen Familon Ultra Box -tyyny on napakasti tukeva puolikorkea tyyny eri uniasentoihin. Erityisen hyvän tuen päälle ja hartioille tarjoavassa tyynyssä on ainutlaatuinen kolmilokeroinen box-rakenne. Tyynyn täyte on jaettu kolmeen lokeroon, mikä takaa täytteen pysymisen napakasti paikoillaan ja jakaa päänpainon tasaisesti. Napakalta tuntuvan tyynyn reunoissa on niskaa ja hartioita hyvin tukevaa Comforel® Eco -polyesteripallokuitua ja keskellä ylellisen pehmeää mikrokuitua, minkä ansiosta tyyny ei paina korvaa. Korkealaatuinen puuvilla-twill päällinen on kestävä ja mukavan tuntuinen, reunoissa harmaa terenauha. Tyynyn koko 40x50x8 cm, sopii normaalikokoiseen tyynyliinaan. Yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa kehitetty Familon Ultra Box -tyyny sopii myös herkimmille, Allergiatunnus®, pesu 60°C.

55,90 €
Väri: 

valkoinen, harmaa terenauha

Koko: 

40 x 50 cm ja korkeus n. 8 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tuotteen ominaisuudet: 
Korkeus
Matala
Normaali
Korkea
Pehmeys
Napakka
Normaali
Pehmeä
Uniasento
Vatsa
Selkä
Kylki
Tarkemmat tuotetiedot: 

Puolikorkea ja napakka Familon Ultra Box -tyyny sopii kaikkiin nukkuma-asentoihin ja on ihanteellinen kyljellään nukkuvalle, erityisen hyvää tukea päälle ja hartioille kaipaavalle. Ultra Box -tyynyn uloimmissa lokeroissa on yksilöllisesti muotoutuvaa ja hyvin tukevaa Comforel® Eco -polyesteripallokuitua. Tyynyn keskimmäisessä lokerossa on hienoa polyesterimikrokuitua, joka pehmeänä ehkäiseen korvan puutumisen kylkiasennossa ja tuntuu erityisen miellyttävältä. Tyynyn päällikangas on korkealaatuista puuvilla-twilliä. Ainutlaatuinen Familon Ultra Box -tyyny antaa ergonomisen oikean tuen päälle ja hartioille.

Korkealaatuiset Ultra-tyynyt ovat teknisten ominaisuuksien lisäksi helppohoitoisia, ympäristöystävällisiä ja ne soveltuvat myös herkimmille. Tyynyllä on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Ultra-tyynyn kanssa voitkin nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Familonin tyynyt säilyvät oikein hoidettuna kuohkeina ja ilmavina pitkään. Pöyhi tyynyä säännöllisesti. Pesusuositus tyynylle 3-4 kertaa vuodessa. Tuulettaminen ja peseminen pitävät tyynyn hygieenisenä ja raikkaana. Vaihda tyyny uuteen noin kahden vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi unenlaadullesi.

Tyyny on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: korkealaatuista 100% puuvilla-twilliä (TC 255)

Täyte: pehmeää ja yksilöllisesti muotoutuvaa 100% polyesterikuitua josta Comforel® Eco -polyesteripallokuitua 2 x 200 g ja polyesterimikrokuitua 300 g, täytteen kokonaispaino 700 g

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Yhden pisteen rumpukuivaus Silitys kielletty Kemiallinen pesu kielletty

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Ultra

Valikoima: 

Familon Standard

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Ultra -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Ultra -sarjan tuotteet