Familon Standard

Familon Ultra - muotoonommeltu aluslakana percale

Hyvän olon harmoniaa

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää yhden aluslakanan valitsemassasi koossa
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Ultra - muotoonommeltu aluslakana percale
  • Familon Ultra - muotoonommeltu aluslakana percale
  • Familon Ultra - muotoonommeltu aluslakana percale
  • Familon Ultra - muotoonommeltu aluslakana percale
  • Familon Ultra - muotoonommeltu aluslakana percale
  • Familon Ultra - muotoonommeltu aluslakana percale

Familon Standard

Familon Ultra - muotoonommeltu aluslakana percale

Hyvän olon harmoniaa

Harmaa Familon Ultra - muotoonommeltu aluslakana percale on korkealaatuista ja erittäin kestävää puuvillaperkaalia. Muotoonommeltu aluslakana eli ns. kirjekuorilakana näyttää aina siistiltä ja se pysyy napakasti sijauspatjan päällä alapuolen muotoonommeltujen kulmien ansiosta. Käytössä erityisen kestävä perkaalialuslakana muistuttaa ylellisen tuntuisia "rapeita" hotellilakanoita. Tämä tyylikäs harmaa aluslakana on helppo pedata ja se sopii 4-12 cm korkean sijauspatjan ympärille. Herkimmillekin sopivan lakanan vesipesu 60°C. Valittavana koot 80, 90 ja 120 cm leveisiin yhden hengen vuoteisiin sekä tupla-aluslakana 160 ja 180 cm leveisiin parisänkyihin. Muotoonommellun harmaan Familon Ultra -aluslakana percalen kanssa voit nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Alkaen 36,90 €
Väri: 

harmaa

Toimitusaika: 

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Hyvän olon harmoniaa ja helppokäyttöisyyttä. Aina paikallaan pysyvä muotoonommeltu Familon Ultra -aluslakana percale on valmistettu erittäin laadukkaasta perkaalipuuvillasta. Ajattoman tyylikäs harmaa sävy.

Familon Ultra -tuotteiden puuvillaperkaalikangas on kestävää ja helppohoitoista, se on kudottu palttinasidoksella niin tiiviisti erittäin ohuista tiukkakierteisistä langoista, että yksittäisiä lankoja on vaikea erottaa. Familonin perkaalipuuvillaisten aluslakanoiden, pussilakanoiden ja tyynyliinojen lankaluku eli langantiheys (TC) on 200 lankaa neliötuumalla.

Muotoonommelussa aluslakanassa on joka puolella 20 cm käännevaraa ja kulmissa lakanan alapuolella kirjekuorityyppinen muotoonompelu. Aluslakana sopii 4-12 cm paksun petauspatjan ympärille ja se pysyy taatusti paikallaan myös unissaan paljon kääntyilevän alla. Sijauspatjan päälle puettavasta muotoonommellusta Familon Ultra -aluslakanasta löytyy sopiva vaihtoehto eri kokoisiin 200 cm pitkiin sänkyihin. Valitse yhden hengen aluslakana 80, 90 tai 120 cm leveään sänkyyn tai parivuoteen tuplaleveä aluslakana 160 tai 180 leveään parisänkyyn.

Perkaalipuuvilla on tunnultaan hieman ”rapeampi” kuin esim. puuvillasatiini. Puuvillapercale muistuttaa Familon-malliston lakanalaaduista eniten hotelleista tuttuja ylellisen tuntuisia ja hieman kahisevia lakanoita. Familonin puuvillaperkaalikangas ei ole kivipestyä. Perkaalilakanat ovat 100 % puuvillaa, joka on hengittävä ja hyvin kosteutta haihduttava luonnonmateriaali. Laadukkaat lakanat ovat pitkäikäisiä sijoituksia, joita käytetään päivittäin. Familon Ultra -percalelakanoissa jokainen yö on juhlaa.

Familon Home -malliston Ultra-aluslakanat ovat ihanan tuntunsa lisäksi helppohoitoisia ja ne sopivat herkimmällekin iholle. Muotoonommellulla Ultra-aluslakanalla on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Pesun jälkeen puuvillaperkaali on luonnostaan hieman ryppyisempää kuin puuvillasatiini, jos tuotetta ei silitä/mankeloi. Me Familonilla tiedämme, mistä parhaat yöunet ja jokapäiväinen hyvinvointi on tehty. Familon tarkoittaa takuuvarmaa laatua ja hyvänolon aineksia suoraan unten mailta.

Materiaali ja hoito: 

korkealaatuista 100% puuvillapercalea eli perkaalipuuvillaa (TC 200)

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Yhden pisteen rumpukuivaus Kolmen pisteen silitys Kemiallinen pesu kielletty

Valmistusmaa: 

Turkki

Sarja: 

Ultra

Valikoima: 

Familon Standard

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Ultra -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Ultra -sarjan tuotteet