Familon Standard

Familon Ultra -sijauspatja

Hyvän olon harmoniaa

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää sijauspatjan
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Ultra -sijauspatja
  • Familon Ultra -sijauspatja
  • Familon Ultra -sijauspatja

Familon Standard

Familon Ultra -sijauspatja

Hyvän olon harmoniaa

Laadukas Familon Ultra -sijauspatja kannattelee ja tukee hyvin kevyttä ja keskipainoista, sopii myös nuorille. Sijauspatjan pehmusteena on mukavan pintapehmeää ja kimmoisaa, napakan tuen antavaa erikoispehmustetta. Kaksipuolisen sijauspatjan muotoiltu, eli profiloitu, puoli antaa pehmeämmän tuen ja sileä puoli napakamman tuen. Pehmusteen muotoilu myös parantaa ilmankiertoa tuotteessa. Myös herkille sopivalla Familon Ultra -sijauspatjalla on Allergiatunnus®. Sijauspatjan päällinen on laadukasta joustoneulosta. Neljällä sivulla oleva vetoketju mahdollistaa päällisen pesun kahdessa osassa 60°C, pehmuste ei ole pestävä. Familon Ultra -sijauspatja on 7cm korkea, pituus 200cm. Valittavana leveydet 80, 90 ja 120cm yhden hengen sänkyyn sekä 160 ja 180cm parivuoteeseen. Familon Ultra -sijauspatja toimitetaan rullapakattuna.

Alkaen 189,00 €
Väri: 

valkoinen

Toimitusaika: 

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Laadukas Familon Ultra -sijauspatja sopii parhaiten kevyelle tai keskipainoiselle nukkujalle ja myötäilevästä sijauspatjasta pitävälle. Miellyttävän pintapehmeän, toiselta puolelta profiloidun pehmusteen ansiosta voit valita omaan uneen sopivasti myötäilevämpää tai napakampaa tukea.

Sisältää yhden sijauspatjan valitsemassasi koossa, sijauspatjan korkeus on n. 7 cm.

Familon Ultra -sijauspatjoissa on teknisten ominaisuuksien ja ihanan tunnun lisäksi huomioitu helppohoitoisuus ja soveltuvuus myös herkille. Ultra-sijauspatjan kanssa voitkin nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Sijauspatjan oston yhteydessä myös tyyny kannattaa vaihtaa uuteen, sillä sen korkeuden tarve saattaa muuttua. Muista myös sijauspatjansuojus, joka helpottaa vuoteen hoitoa ja pidentää sijauspatjan käyttöikää.

Laadukas Familon-sijauspatja säilyttää hyvää unta edistävät ominaisuutensa oikein hoidettuna pitkään. Petauspatja pysyy puhtaan raikkaana, kun imuroit sitä silloin tällöin. Laadukkaassa neulospäällisessä on vetoketju neljällä sivulla, mikä helpottaa päällisen pesua. Irrotettavan päällisen pesu tarvittaessa 60°C, erikoispehmuste ei ole pestävä.

Käännä sijauspatjaa säännöllisesti sekä pituussuunnassa että ylösalaisin, vaikka lakanan vaihdon yhteydessä, näin petauspatja pysyy muodossaan pidempään. Vaihda sijauspatja uuteen noin viiden vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi unenlaadullesi.

Sijauspatja on pakattu rullalle kuljetuksen helpottamiseksi. Rullapatjaa voi käyttää heti pakkauksen avaamisen jälkeen, mutta saattaa kulua muutama päivä ennen kuin patja palautuu täysin alkuperäiseen mittaansa. Avaa rullapakkaus heti kuljetuspakkauksesta, pitkäaikainen varastointi tiiviillä rullalla saattaa aiheuttaa mittamuutoksia.

Tiiviistä pakkaustavasta johtuen uudessa patjassa saattaa ilmetä vaahtomuoville ominainen alkutuoksu. Tuoksu on täysin vaaraton ja haihtuu itsestään ajan myötä. Saat tuoksun pois nopeammin painelemalla patjaa samalla, kun imuroit sitä.

Sijauspatja on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: joustava laadukas 100% polyesterineulos, vetoketju neljällä sivulla

Täyte: toiselta puolelta profiloitu 100% polyuretaanivaahtopehmuste

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Ultra

Valikoima: 

Familon Standard

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Ultra -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Ultra -sarjan tuotteet