Familon Basic

Familon Uni -joustinsänky

Hyvien unien perustuotteet

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää runkopatjan, tilaa sängynjalat ja sijauspatja erikseen
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Uni -joustinsänky
  • Familon Uni -joustinsänky
  • Familon Uni -joustinsänky
  • Familon Uni -joustinsänky

Familon Basic

Familon Uni -joustinsänky

Hyvien unien perustuotteet

Familon Uni -joustinsänky tukee ja joustaa napakasti. Uni-runkopatja on laadukas perussänky, jonka vyöhykkeetön pussijousisto tukee hyvin eri painoisia, sopii erityisesti suoravartaloiselle. Kaksoisjousitus: päällä myötäilevä vyöhykkeetön Familon-pussijousisto ja alla tukeva Familon Bonnel -alajousisto. Rungon korkeus 26 cm. Sängyn pintaosassa on mukava pintapehmuste sekä Antislip-liukuestekangas, joka pitää sijauspatjan hyvin paikoillaan. Uni-sängyn ulkonäkö on klassinen, tummanharmaa verhoilukangas. Kolme kokoa 80x200cm, 90x200cm ja 120x200cm. Myös herkille sopivalla Familon Uni -joustinsängyllä on Allergiatunnus®. Sisältää Familon Uni -runkopatjan, tilaa jalkasarja ja sijauspatja erikseen.

Alkaen 299,00 €
Väri: 

tummanharmaa

Vyöhykkeellinen: 

Ei

Toimitusaika: 

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Familon Uni -joustinsänky on mukava ja laadukas perussänky, joka hintaystävällisenä sopii useimmille ja eri elämäntilanteisiin. Vietämme vuoteessa kolmasosan elämästämme, joten hyväkuntoiseen ja raikkaaseen sänkyyn kannattaa panostaa. Puhtaassa omalle vartalolle sopivassa vuoteessa voit nukkua levollisesti ja turvallisesti.

Vartaloa tukevan ja mukavasti joustavan Familon Uni -joustinsängyn rakenteessa yhdistyvät vyöhykkeetön Familon-pussijousisto ja tukeva Familon Bonnel -alajousisto. Pussijousisto myötäilee ja tukee vartaloa, alajousisto lisää sängyn kestävyyttä ja kannattelevuutta.

Sänky antaa vartalolle hyvän perustuen, pintapehmeys ja omaan uneen sopiva tuntu saavutetaan sijauspatjan avulla. Viimeistele sänky mieleiselläsi Familon-sijauspatjalla. Joustinsängyn pariksi suosittelemme vähintään 6 cm paksua sijauspatjaa. Hintaystävällinen Familon Uni -sijauspatja sopii kevyelle tai keskipainoiselle nukkujalle ja myötäilevästä sijauspatjasta pitävälle.

Sängyn oston yhteydessä myös tyyny kannattaa vaihtaa uuteen, jotta uniasento olisi paras mahdollinen ja tyyny oikean korkuinen. Sängyn helppohoitoisuutta lisäät tilaamalla vesipestävän Uni-sijauspatjansuojuksen, joka on kosteudenpitävä ja hengittävä.

Uni-joustinsängystä on saatavana kolme yhdelle hengelle suunniteltua kokoa 80x200 cm, 90x200 cm ja 120x200 cm. Asettamalla rinnakkain kaksi runkosänkyä ja valitsemalla tuplaleveän sijauspatjan, saat hyvän parivuoteen. Runkopatjan korkeus ilman jalkoja on n. 26 cm. Sängyn jaloilla säädät itsellesi sopivan vuodekorkeuden ja yksilöit vuoteen sisustukseesi sopivaksi. Normaalikorkuisen sängyn saat valitsemalla 27 cm jalat. Familon Uni -sänky tuo mukavuutta jokaiseen päivään.

Uni-joustinsängyssä on teknisten ominaisuuksien, ulkonäön ja tunnun lisäksi huomioitu ympäristöystävällisyys ja soveltuvuus myös herkimmille. Sänky on valmistettu parhaista materiaaleista, ympäristömyötäisesti.

Familon Uni -joustinsänky säilyttää hyvää unta edistävät ominaisuutensa oikein hoidettuna pitkään. Sänky pysyy puhtaan raikkaana, kun imuroit sitä silloin tällöin. Käännä sänkyä säännöllisesti pituussuunnassa, jolloin kuormitus jakautuu tasaisemmin jousistolle. Näin pidennät vuoteesi käyttöikää. Tarkista sängyn jalkojen kiinnitys säännöllisesti. Vaihda joustinsänky uuteen 8–10 vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi unenlaadullesi.

Joustinsänky on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: laadukas verhoilukangas 48% polypropeeni / 32% polyeteeni / 20% polyesteri, pinnassa Antislip-liukuestekangas

Täyte: kaksoisjousitus: päällä pussijousisto alla Bonnel-alajousisto, jouset 100% terästä, pinnalla 100% polyuretaanivaahtopehmuste, runko havupuuta

Tutustu hoito-ohjeisiin

Pyyhitään puhtaaksi

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Uni

Valikoima: 

Familon Basic

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Uni -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Uni -sarjan tuotteet