Familon Basic

Familon Uni -sijauspatja

Hyvien unien perustuotteet

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää sijauspatjan
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Uni -sijauspatja
  • Familon Uni -sijauspatja
  • Familon Uni -sijauspatja
  • Familon Uni -sijauspatja

Familon Basic

Familon Uni -sijauspatja

Hyvien unien perustuotteet

Pehmeä ja myötäilevä Familon Uni -sijauspatja sopii erityisen hyvin kevyelle nukkujalle ja nuorille. Käännettävässä sijauspatjassa toinen puoli on pintapehmeä ja profiloitu, toinen puoli napakampi ja sileä. Petauspatjan pehmusteena on pehmeän tuen antavaa vaahtomuovia, jonka pinnan muotoilu parantaa ilmankiertoa. Herkillekin sopivan sijauspatjan päällinen on mukavan tuntuista neulosta. Neljällä sivulla oleva vetoketju mahdollistaa päällisen pesun kahdessa osassa 60°C, pehmuste ei ole pestävä. Familon Uni -sijauspatja on 7cm korkea, pituus 200cm. Valittavana leveydet 80, 90 ja 120cm yhden hengen sänkyyn sekä 160 ja 180cm parivuoteeseen. Pehmeästä patjasta pitävän Familon Uni -sijauspatja toimitetaan rullapakattuna.

Alkaen 119,00 €
Väri: 

valkoinen

Toimitusaika: 

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Kevyen nukkujan Familon Uni -sijauspatja sopii pehmeästä sijauspatjasta pitävälle. Toiselta puolelta profiloidun, eli muotoillun, pehmusteen ansiosta voit valita pehmeämpää tai hieman napakampaa tukea.

Sisältää yhden sijauspatjan valitsemassasi koossa, sijauspatjan korkeus on n. 7 cm. Familon Uni -sijauspatjoissa on teknisten ominaisuuksien lisäksi huomioitu helppohoitoisuus ja soveltuvuus myös herkille. Familon Uni -sijauspatjalla on Allergiatunnus®.

Familon-sijauspatja säilyttää hyvää unta edistävät ominaisuutensa oikein hoidettuna pitkään. Petauspatja pysyy puhtaan raikkaana, kun imuroit sitä silloin tällöin. Neulospäällisessä on vetoketju neljällä sivulla, mikä helpottaa päällisen pesua. Irrotettavan päällisen pesu tarvittaessa 60°C, pehmuste ei ole pestävä.

Käännä sijauspatjaa säännöllisesti sekä pituussuunnassa että ylösalaisin, vaikka lakanan vaihdon yhteydessä, näin petauspatja pysyy muodossaan pidempään. Vaihda sijauspatja uuteen noin viiden vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi unenlaadullesi.

Sijauspatjan oston yhteydessä myös tyyny kannattaa vaihtaa uuteen, sillä sen korkeuden tarve saattaa muuttua. Muista myös sijauspatjansuojus, joka helpottaa vuoteen hoitoa ja pidentää sijauspatjan käyttöikää.

Sijauspatja on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: laadukas 100% polyesterineulos, vetoketju neljällä sivulla

Täyte: toiselta puolelta profiloitu 100% polyuretaanivaahtomuovia

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Uni

Valikoima: 

Familon Basic

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Uni -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Uni -sarjan tuotteet