Familon Basic

Familon Uni -sijauspatjansuojus

Hyvien unien perustuotteet

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää sijauspatjansuojuksen, tilaa sijauspatja erikseen
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Uni -sijauspatjansuojus
  • Familon Uni -sijauspatjansuojus
  • Familon Uni -sijauspatjansuojus

Familon Basic

Familon Uni -sijauspatjansuojus

Hyvien unien perustuotteet

Miellyttävän pehmeä ja kevyt Familon Uni -sijauspatjansuojus on kosteutta läpäisemätön ja hengittävä. Sopii kaikkiin sijauspatjoihin, saatavana useita kokoja. Patjansuojuksen mukavalta tuntuva joustoneulos on imukykyinen ja hengittävä, tausta on kosteutta läpäisemätön. Kosteudenpitävän Uni-sijauspatjansuojuksen avulla pidät patjasi hyvässä kunnossa ja pidennät tuntuvasti sen käyttöikää. Lapsiperheessä myös vanhempien parivuode kannattaa suojata kosteussuojalla siltä varalta, että pienellä unikaverilla käy vahinko. Herkimmillekin sopivan helppohoitoisen patjansuojuksen voi pestä 60°C ja se kuivuu nopeasti uutta käyttöä varten. Sisältää sijauspatjansuojuksen, ei sisällä sijauspatjaa.

Alkaen 51,90 €
Väri: 

valkoinen

Toimitusaika: 

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Familon Uni -sijauspatjansuojuksen nimi oli aiemmin Familon Soft. Familon Uni -sijauspatjansuojus sopii kaikille kosteussuojaa sänkyyn tarvitseville ja sängyn helppohoitoisuutta arvostaville. Konepestävä patjansuojus suojaa sijauspatjaa sekä yökastelulta että likaantumiselta ja helpottaa merkittävästi sängyn hoitoa. Patjansuojus pysyy hyvin petauspatjan päällä kulmissa olevien joustonauhojen avulla. Käytä patjansuojuksen päällä lakanaa; huomasithan kätevän muotoonommellun Familon-aluslakanan.

Sijauspatjansuojuksesta on valittavana koot yhden hengen sänkyyn ja parivuoteeseen. Voit käyttää Uni-sijauspatjansuojusta nykyisen sijauspatjasi päällä tai vaihtaa samalla vanha ja väsynyt petauspatjasi uuteen hyvää unta edistävään Familon-sijauspatjaan.

Jos yöllä tulee pisuvahinko tai kaadat aamukahvin sängylle, niin sijauspatjansuojus pelastaa vuoteesi; patja pysyy kuivana ja vuode on helppo siivota. Mikäli vahinkoja sattuu usein, kannattaa hankkia kaksi patjansuojusta, jotta voit vaihtaa heti uuden suojuksen likaantuneen tilalle.

Uni-sijauspatjansuojuksessa on teknisten ominaisuuksien lisäksi huomioitu helppohoitoisuus ja soveltuvuus myös herkimmille. Suojuksella on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Pese täydessä koneessa. Suorista pesun jälkeen kosteana muotoonsa ja mittaansa. Kuivata ilmavassa paikassa. Älä rumpukuivaa, vaan käytä kevyttä, enintään 500 kierroksen linkousta. Familon Uni -sijauspatjansuojuksen kanssa voit nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Sijauspatjansuojus on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

pehmeää ja hengittävää 100% polyesterineulosta, alapuolella kosteutta läpäisemätön hengittävä PU-sively, kulmissa joustonauhat

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Rumpukuivaus kielletty Silitys kielletty Kemiallinen pesu kielletty

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Uni

Valikoima: 

Familon Basic

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Uni -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Uni -sarjan tuotteet