Nauti pohjoisista unista

Miten maailman onnellisin kansa nukkuu?

Suomi on arvioitu maailman onnellisimmaksi maaksi jo viitenä peräkkäisenä vuotena, YK:n onnellisuusraportti (World Happiness Report). Onnellisuuden juuret ovat sosiaalisessa vakaudessa, vaikutuksensa on myös suomalaisten varsin ainutlaatuisella suhteella luontoon. Moni suomalainen kuvaa ulkoilmassa ja luonnossa vietettyä aikaa yhdeksi onnellisuutensa lähteistä.

Puhdas ulkoilma ja luonnon rauhoittava vaikutus edesauttavat hyvää unta. Pohjoisen kylmät ja pimeät talvet, ja toisaalta lämpimät yöttömät kesät vaativat petivaatteiltakin enemmän. Korkean teknologian maana Suomessa on innovoitu entistä parempia unituotteita, joiden säädettävyys sekä lämpöä tasaavat ja viilentävät ominaisuudet takaavat hyvät unet kaikkina vuodenaikoina. Suomalaiset nauttivat myös ulkona vietetyistä öistä, jolloin vuodevaatteiden käytettävyys- ja pesuominaisuuksien tulee olla huippuluokkaa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Puhtautta luonnollisesti

Pakkastuuletus ja saunan lämpö puhdistavat

Oletko kuullut pakkastuuletuksesta? Suomalaiset hyödyntävät kylmiä talvipäiviä kodin siivouksessa. Peittojen ja tyynyjen tuuletus ulkona kirpakassa pakkassäässä raikastaa vuodevaatteet. Yli 20 asteen pakkanen tappaa pölypunkit vuorokaudessa, mutta niiden torjuntaan nopeampi keino on pitää petivaatteita tunti yli 60 asteisessa kuivassa saunassa. Kun koti on puhdas, niin valmiiksi lämpimän saunan löylyt puhdistavat kehon ja mielen turhista huolista, lisäten näin onnellisuutta.

Petivaatteet vaativat puhdistuakseen riittävän lämpötilan, siksi korkealaatuiset Familon-tyynyt ja -peitot ovat vesipestäviä 60°C, ja ne sopivat myös allergisille.

Ainutlaatuinen pohjoinen luonto ja vaihtuvat vuodenajat ovat innoittaneet Familonia kehittämään käytännöllisiä ja ainutlaatuisen mukavia hyvän unen tuotteita pohjoisiin uniin jo vuosikymmenten ajan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Familon

Pure Nordic Sleep since 1966