Tyynyn valinta

Näin valitset tyynyn

Kymmenen prosenttia painostasi lepää tyynyn varassa. Väärän päänasennon aiheuttamaa huonoa unenlaatua et korjaa parhaallakaan patjalla. Itsellesi sopivan tyynyn avulla säädät nukkuma-asentosi ihanteelliseksi. Valitse tyyny nukkumisasennon, vartalotyypin ja patjan pehmeyden mukaan.

Tyyny on oikean korkuinen, kun nukkuessa niska ja kaularanka ovat luonnollisen suorassa asennossa. Hyvä tyyny tukee päätä, niskaa ja kaularankaa unen aikana. Koko keho rentoutuu ja saa tarvitsemansa täydellisen levon. Kapeaharteiselle ja selällään pehmeällä patjalla nukkuvalle soveltuu matalampi tyyny, kun taas leveäharteisen ja kyljellään nukkuvan kannattaa valita korkeampi tyyny.

Laajassa Familon-tyynyvalikoimassa on tyynyjä kaikenkokoisille ja -tapaisille nukkujille. Tyynymme ovat ilmavia, lämpöä sääteleviä, säädettäviä ja muotoutuvia.

Myös lapset tarvitsevat oman tyynyn. Ohut vauvantyyny sopii 0-1 vuotiaalle, matalaan lastentyynyyn voi vaihtaa 1-2 vuotiaana. Lastentyynyä voi käyttää lapsen koosta riippuen n. 6 vuotiaaksi. Kouluikäiselle sopii jo normaalikokoinen matala tyyny.

Ergo-niskatyyny:
Täydellistä ergonomiaa älypehmustetyynyllä.