Pussilakanan valinta

Vuodetekstiilit viimeistelevät kokonaisuuden

Familon-vuodetekstiileillä annat viimeisen silauksen unielämyksellesi ja rakennat makuuhuoneestasi hyvän unen keitaan, täydellisen paikan levolle ja rauhoittumiselle. Haluatko kietoutua ylelliseen ja luonnollisen pehmeään pellavaan vai hotellityyliseen perkaalipuuvillaan? Vai puhutteleeko sinua perinteisen pehmeät puuvillalakanat, joissa ilahduttaa skandinaavisen luonnon inspiroima kuosimaailma.

Vuodetekstiilimallistomme on suunniteltu siten, että yhdistelemällä eri laatuja toisiinsa saat rakennettua harmonisen kokonaisuuden. Original-valikoiman kuosillisten pussilakanoiden väritykset sointuvat kauniisti yhteen Hotel Style -valikoiman yksivärisiin ja ylellisiin pellava- ja perkaalilakanoihin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Perkaalipussilakanat

Etsinnässä ne ylelliset hotellilakanat? Todellista luksusta arkeen tuovat suuren suosion saavuttaneet Familon-perkaalilakanat. Onko valintasi takuuvarma valkoinen, hillitty harmaa vai jokin muu – noen, hiekan tai salvian sävy? Perkaalipuuvilla on luonnonmateriaali, joka hengittää ja haihduttaa hyvin kosteutta. Suloisen sileiden perkaalipuuvillakanoiden salaisuus on erittäin ohuiden lankojen tiiviissä kudonnassa. Pölyä keräämättömän rakenteensa vuosi percale on ihanteellinen valinta allergikon makuuhuoneeseen. Tuo ripaus luksusta arkeesi ja kietoudu ylelliseen materiaaliin – joka yö.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Pellavapussilakanat

Onko ylellinen pellava vienyt sydämesi? Pehmeä pellava on vastustamaton luonnonkuitu, jonka keveys ja hengittävyys iholla ovat vertaansa vailla. Pellavalakanat pysyvät kuivina sekä raikkaina koko yön pellavan luonnollisen kosteuden- ja lämmönsiirtokyvyn ansiosta, pitäen sinut kesällä viileänä ja talvella lämpimänä. Valitse makuuhuoneeseesi mieleisesi sävy ja nauti pellavan miellyttävästä tunnusta sekä helppohoitoisuudesta. Tuo ripaus luksusta arkeesi ja kietoudu ylelliseen pellavaan – joka yö.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Tencel-satiinilakanat

Silkinpehmeät, ylellisen kevyet Familon Tencel -satiinilakanat tarjoavat raikkaat unet. Kauniisti hohtavat, ylelliset satiinilakanat viimeistelevät makuuhuoneen sisustuksen ja tuovat ripauksen luksusta jokaiseen yöhön. Tencel-satiinipussilakanasetit on valmistettu 100 % lyocell Tencel™ satiinikankaasta. Tencel™ Lyocell on valmistettu vastuullisesti puukuidusta. Satiinipussilakanat ja satiinityynyliinat ovat ihanan tuntunsa lisäksi erityisen hengittäviä, antibakteerisia ja helppohoitoisia. Satiinilakanoiden lyocell-materiaali mahdollistaa ilman kiertämisen ja kosteuden haihtumisen, pitäen vuoteen raikkaana ja miellyttävänä läpi yön.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Luomupuuvillaiset aluslakanat

Muista myös aluslakanat. Kaikki Familon-aluslakanat on valmistettu luomupuuvillasta. Petausten innovaatio on muotoon ommeltu, ylellisestä perkaalipuuvillasta valmistettu kirjekuorialuslakana, joka on todella helppo ja nopea pedata paikoilleen. Muotonsa ansiosta lakana pysyy hyvin paikoillaan.

Muotoonommeltujen aluslakanoiden lisäksi valikoimastamme löytyy myös perinteisiä aluslakanoita kaikenkokoisiin sänkyihin.

Lue lisää materiaaleista
Näytä lisää Näytä vähemmän