Sijauspatjan valinta

Sijauspatja viimeistelee vuoteen tunnun

Sijauspatjalla on väliä ja makuja on monia. Sijauspatjan valinnalla pystyt vaikuttamaan merkittävästi nukkumismukavuuteen. Sänky itsessään antaa perustuen, mutta yksilöllinen tuki saavutetaan sijauspatjan avulla. Oletko enemmän pehmeän vai napakan tunnun ystävä? Sijauspatjalla voit myös päivittää vanhemmankin sängyn uuteen loistoon ja unenlaatusi uudelle tasolle. Sijauspatja suojaa myös sänkyä kosteudelta, lialta ja kulumiselta.

Tutustu sijauspatjoihimme ja löydä sinulle sopivin – me autamme.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Petauspatja parisänkyyn

Erilliset sängyt ja patjat voi yhdistää koko vuoteen levyisellä sijauspatjalla tai kumpikin nukkuja voi valita parivuoteeseen mieleisensä sijauspatjan. Mikäli valinta on yhteinen sijauspatja ja nukkujien vartalot tai mieltymykset ovat erilaiset, on tärkeää varmistaa, että sijauspatja sopii molemmille. Sijauspatjoja löytyy valikoimastamme moneen makuun – tutustu ja viimeistele parisänkysi tuntu.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Sijauspatja ylellisiin uniin

Etsitkö muhkeaa ja korkeaa sijauspatjaa viimeistelemään vuoteesi tunnun? Tällöin valintasi on ylellinen Familon Lux -sijauspatja. Kehoa täydellisesti tukeva Lux on käännettävä sijauspatja, jonka toisella puolella on muotoutuva älypehmuste ja toisella pehmeä vaahtomuovi. Lux-sijauspatja tuo vuoteeseesi ylellistä muhkeutta ja korkeutta hotellityyliin – tutustu ja tilaa!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Funktionaaliset sijauspatjat

Vaaditko uneltasi astetta enemmän? Etsitkö petauspatjaa, joka on erityisen napakka, hengittävä tai kehon muotoja mukaileva? Olemme suunnitelleet vaativan nukkujan tarpeisiin kaksi erilaista sijauspatjaa.

Kokonaan vesipestävä Familon Air on suunniteltu napakan, erittäin hengittävän ja hiostamattoman sijauspatjan ystävälle. Ainutlaatuinen Breathair® 3D-spiraalikuiturakenne tehostaa sängyn ilmankiertoa täydellisesti.

Mikäli etsit optimaalisesti kehosi mukaan muotoutuvaa sijauspatjaa, valintasi on viskoelastinen, muistivaahdosta valmistettu Familon Memory -sijauspatja.

Tutustu sijauspatjoihimme, jotka tyydyttävät vaativammankin nukkujan tarpeet. Vähemmän häiriöitä, enemmän unta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Klassikko-sijauspatjat

Mikä tekee sijauspatjasta Familon-klassikon? Laadukkaat ja kestävät materiaalit, jotka soveltuvat koko perheen unitarpeisiin. Moneen makuun sopivalla petauspatjalla viimeistelet vaivatta vuoteen tunnun.

Kimmoisan tuen antava Original Classic -sijauspatja antaa hyvän perustuen ja sopii useimmille, myös painavammalle nukkujalle. Pehmeä ja myötäilevä Original Soft -sijauspatja kannattalee hyvin kevyttä nukkujaa. Levollisin mielin unten maille.

Löydä klassikoistamme sopiva sijauspatja ja varmista hyvät unet koko perheelle.

Näytä lisää Näytä vähemmän