Familon Outlet Heinola

Paljon sänkyjä, patjoja ja petivaatteita löytöhinnoin!

Familon Outlet Heinola on hyvän unen aarreaitta. Paljon tuotteita löytöhinnoin: varaston poistoja, erikoiseriä ja viimeisiä kappaleita! Outletista löydät myös kaikki Familon-malliston tyynyt, peitot, tekstiilit ja vuoteet. Tule testaamaan sänkyjä ja poimimaan omasi edullisesti!

TI–TO klo 10–17
PE klo 10–14
LA–MA suljettu

[email protected]
Puh. 0105045523

Osoite: Satamatie 12, 18100 Heinola. Tehtaanmyymälä sijaitsee Valtatie 4:n varrella Heinolan Hevossaaressa Familonin logistiikkakeskuksen yhteydessä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Lakanoita ja pyyhkeitä poistohinnoin

Tule tekemään pehmeitä hyvän olon löytöjä! Meiltä suloisen pehmeät pyyhkeet sekä laadukkaat Familonin pussilakanat, tyynyliinat ja aluslakanat kaiken ikäisille. Poimi parhaat löydät itselle tai lahjaksi poistohinnoin!

Tyynyjä ja peittoja löytöhinnoin

Familon Outletista aina paljon tyynyjä ja peittoja löytöhinnoin. Myös malliston tuotteet edullisesti, esillä on koko mallistomme. Peitot kiertoon! Tuo meille vanha peittosi pestynä, niin toimitamme sen eteenpäin eläinten hyväksi.

Sänkyjä ja patjoja uloskantohinnoin

Heinolan Outletissa teet aina hyviä sänky- ja patjalöytöjä, paljon poistoja ja erikoiseriä. Tule testaamaan mikä sänky ja petauspatja tukevat untasi parhaiten, esillä on koko vuodemallistomme. Autamme valitsemaan tarpeitasi vastaavat vuodetuotteet.