Familon Pop up Sleep Store

Helsingin Aleksanterinkadun unettavin myymälä

Aleksin Familon Pop up on avattu! Hyvän unen Familon Sleep Store -myymälästä löydät unelmiesi tyynyt, peitot, sängyt, patjat ja vuodetekstiilit. Käy pitkäksesi ja testaa mikä sänky, petauspatja ja tyyny tukevat parhaiten juuri sinun untasi. Tervetuloa Helsingin ydinkeskustan Familon Pop up -myymälään!

Aukioloajat:
MA–PE klo 11–19

LA klo 11–18
SU klo 12–16

Osoite: Aleksanterinkatu 48, 00100 Helsinki.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Kauneutta kodintekstiileillä

Poimi Familon Pop up -myymälästä Hotel Style -valikoiman ylelliset percalelakanat ja suloisen pehmeät pellavat kotiin ja lahjaksi. Valikoimassa myös kylpytakit ja hamampyyhkeet kotikylpylään. Käy sisään ja ihastu, myös paljon löytöjä ja erikoiseriä!

Hyvän unen peitot ja tyynyt

Sleep Store -myymälästä parhaat peitot talviöihin. Etsitpä lämmintä ja muhkeaa untuvapeittoa, vegaanista vaihtoehtoa untuvalle, lämpöä tasaavaa peittoa tai tavallista kestävää peittoa, meiltä löydät etsimäsi. Tuo vanha peittosi kiertoon, toimitamme sen eteenpäin eläinten hyväksi.

Testaa ja löydä sopiva sänky

Aleksi 48, Helsinki. Miksi mennä kauemmas, kun parhaat unet löytyvät läheltä. Hyvän unen asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan tarpeitasi vastaavat vuodetuotteet. Saat valitsemasi sängyn ja petauspatjan nopeasti varastoltamme kotiinkuljetettuna. Käy pitkäksesi ja nauti!