Familon Standard

Familon Princess -tyynyliina pellava

Satumaisen pehmeää

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää yhden tyynyliinan
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Princess -tyynyliina pellava
  • Familon Princess -tyynyliina pellava
  • Familon Princess -tyynyliina pellava
  • Familon Princess -tyynyliina pellava
  • Familon Princess -tyynyliina pellava
  • Familon Princess -tyynyliina pellava
  • Familon Princess -tyynyliina pellava

Familon Standard

Familon Princess -tyynyliina pellava

Satumaisen pehmeää

UUTUUS! Normaalikokoinen Familon Princess -pellavatyynyliina tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä iholla. Hienosti viimeistellyt kivipestyt pellavatekstiilit sopivat vaikka kuninkaalliselle. Tyynyliinassa on kaksoistikkaukset ja reunassa solmittavat nauhat. Kaunis ja käytännöllinen pellavakangas on luonnostaan ekologinen ja erittäin kestävä. Tämä skandinaavisen hillitty yksivärinen Familon Princess -pellavatyynyliina on raikkaan valkoinen. Petaa sänky trendikkäästi hotellityyliin yhdistämällä normaalikokoisia tyynyjä ja jättityynyjä. Tuote sisältää yhden normaalikokoisen 55x65 cm pellavatyynyliinan, tilaa yhteensopiva pellavapussilakanasetti erikseen. Kietoudu hyvään oloon!

25,90 €
Väri: 

valkoinen

Koko: 

55 x 65 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Hyvän olon kodissa on jotakin satumaisen pehmeää. Familon Princess -pellavatyynyliinat ovat korkealaatuista kivipestyä pellavaa, joka kevyenä ja hengittävänä on erittäin miellyttävä ihoa vasten. Pellava on miellyttävä luonnonkuitu, joka vain paranee pesusta pesuun ja muuttuu pesukertojen myötä pehmeämmäksi. Pellavakangas tuntuu kesällä viileältä ja talvella lämpimältä. Pellavan luonnollinen kosteuden- ja lämmönsiirtokyky auttaa pitämään lakanat miellyttävän kuivina ja raikkaina koko yön.

Familon Princess -tyynyliina pellava sisältää yhden normaalikokoisen 55x65 cm tyynyliinan. Tyynyliinan toisessa sivussa on solmittavat nauhat. Kivipesty pellava kutistuu pesussa erittäin vähän. Familonin pellavapussilakanoiden ja -tyynyliinojen lankaluku eli langantiheys (TC) on 100 lankaa neliötuumalla, pellavalanka on puuvillalankaa paksumpaa.

Princess-pellavatekstiilit ovat myös kauniita katsella. Klassisen tyylikkäistä Princess-vuodetekstiileistä on helppo rakentaa aikaa kestäviä yhdistelmiä. Kun kotisi on levollinen ja tarjoaa pehmeää mukavuutta kaikille aisteille, nukut hyvin ja tartut päivän haasteisiin virkeänä ja hyvinvoivana. Hyvän olon koti tuntuu hyvältä.

Korkealaatuiset Familon Home -malliston Princess-pellavatyynyliinat ovat ihanan tuntunsa lisäksi helppohoitoisia ja ne sopivat herkimmällekin iholle. Princess-pellavatyynyliinoilla on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Princess-pellavavuodetekstiilien kanssa voitkin nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Materiaali ja hoito: 

korkealaatuista 100% kivipestyä pellavaa (TC 100)

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Yhden pisteen rumpukuivaus Kolmen pisteen silitys Kemiallinen pesu P

Valmistusmaa: 

Latvia

Sarja: 

Princess

Valikoima: 

Familon Standard

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Princess -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Princess -sarjan tuotteet