Familon Standard

Familon Ultra -sijauspatja Smart

Hyvän olon harmoniaa

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää sijauspatjan
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Ultra -sijauspatja Smart
  • Familon Ultra -sijauspatja Smart
  • Familon Ultra -sijauspatja Smart

Familon Standard

Familon Ultra -sijauspatja Smart

Hyvän olon harmoniaa

Mukautuva ja ergonominen Familon Ultra Smart -sijauspatja on valmistettu lämpöön ja painoon reagoivasta älypehmusteesta, joka muotoutuu vartalon muotojen mukaisesti. Ihanan painottomuuden tunteen tarjoava Ultra Smart -sijauspatja vähentää pintapainetta, puutumisen tunnetta ja kääntyilyä. Sileäpintainen älypehmuste antaa optimaalisen napakalta tuntuvan tuen vartalolle. Ultra-sijauspatja Smart tukee hyvin eripainoisia ja muotoisia vartaloita, ja sopii selkävaivoista kärsiville. Myös herkille sopivalla Familon Ultra Smart -sijauspatjalla on Allergiatunnus®. Sijauspatjan päällinen on laadukasta joustoneulosta, vetoketju on neljällä sivulla, jotta päällisen voi pestä kahdessa osassa 60°C, älypehmuste ei ole pestävä. Familon Ultra -sijauspatja Smart on 7cm korkea ja valittavana 90cm leveään yhden hengen sänkyyn, pituus 200cm. Familon Ultra -sijauspatja Smart toimitetaan rullapakattuna.

149,40 € 249,00 €
-40%
Väri: 

valkoinen

Koko: 

90 x 200 cm ja korkeus n. 7 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–8 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Sänky antaa vartalolle hyvän perustuen, mutta yksilöllinen tuki ja pintapehmeys saavutetaan sijauspatjan avulla. Ergonomisen tuen antava Familon Ultra Smart -sijauspatja sopii kaikille vartalotyypeille, myös muodokkaille ja harteikkaille.

Sisältää yhden sijauspatjan valitsemassasi koossa, sijauspatjan korkeus on n. 7 cm.

Lämmön mukaan muotoutuva älypehmuste tuntuu lämpimässä huoneilmassa ja esimerkiksi kesäkuumalla merkittävästi pehmeämmältä kuin viileämmässä huoneilmassa. Kuumakallen ja vilukissan kokemus yöunista älypehmustetta sisältävällä sijauspatjalla on myös todennäköisesti erilainen, koska älypehmuste pehmenee lämmön vaikutuksesta ja napakoituu viileämmässä. Älypehmuste reagoi kehosi lämpöön ja painoon tukien optimaalisesti, kun käyt nukkumaan.

Familon Ultra -sijauspatjoissa on teknisten ominaisuuksien ja ihanan tunnun lisäksi huomioitu helppohoitoisuus ja soveltuvuus myös herkimmille. Ultra Smart -sijauspatjan kanssa voitkin nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Sijauspatjan oston yhteydessä myös tyyny kannattaa vaihtaa uuteen, sillä sen korkeuden tarve saattaa muuttua. Muista myös sijauspatjansuojus, joka helpottaa vuoteen hoitoa ja pidentää sijauspatjan käyttöikää.

Laadukas Familon-sijauspatja säilyttää hyvää unta edistävät ominaisuutensa oikein hoidettuna pitkään. Petauspatja pysyy puhtaan raikkaana, kun imuroit sitä silloin tällöin. Laadukkaassa neulospäällisessä on vetoketju neljällä sivulla, mikä helpottaa päällisen pesua. Irrotettavan päällisen pesu tarvittaessa 60°C, älypehmuste ei ole pestävä.

Sijauspatjat, joiden pehmusteena on lämpöön ja painoon reagoivaa älypehmustetta kovettuvat ulkotuuletuksessa pakkasella. Tämä on luonnollista. Siirrä patja sisälle lämpimään varovaisesti siinä muodossa, johon se on jähmettynyt ja anna sen lämmetä rauhassa.

Käännä sijauspatjaa säännöllisesti sekä pituussuunnassa että ylösalaisin, vaikka lakanan vaihdon yhteydessä, näin petauspatja pysyy muodossaan pidempään. Vaihda sijauspatja uuteen noin viiden vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi unenlaadullesi.

Sijauspatja on pakattu rullalle kuljetuksen helpottamiseksi. Rullapatjaa voi käyttää heti pakkauksen avaamisen jälkeen, mutta saattaa kulua muutama päivä ennen kuin patja palautuu täysin alkuperäiseen mittaansa. Avaa rullapakkaus heti kuljetuspakkauksesta, pitkäaikainen varastointi tiiviillä rullalla saattaa aiheuttaa mittamuutoksia.

Tiiviistä pakkaustavasta johtuen uudessa patjassa saattaa ilmetä vaahtomuoville ominainen alkutuoksu. Tuoksu on täysin vaaraton ja haihtuu itsestään ajan myötä. Saat tuoksun pois nopeammin painelemalla patjaa samalla, kun imuroit sitä.

Sijauspatja on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: joustavaa 100% polyesterineulosta, vetoketju neljällä sivulla päällisen pesua varten

Täyte: lämpöön ja painoon reagoivaa 100% viskoelastista älypehmustetta, valmistettu polyuretaanivaahdosta

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Ultra

Valikoima: 

Familon Standard

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Ultra -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Ultra -sarjan tuotteet