Tekstiilit

Familon – Hyvän olon koti

Makuuhuoneen sisustus saa uuden ulottuvuuden Familonin laadukkailla tekstiileillä. Etsitkö täydellistä pussilakanasettiä, ylellisiä lakanoita tai laadukkaita tyynyliinoja? Familon tarjoaa monipuolisen valikoiman, joka vastaa vaativimmankin sisustajan toiveita.

Familonin pussilakanasetit ovat suunniteltu tarjoamaan täydellistä mukavuutta ja tyylikkyyttä jokaiseen yöhön. Valikoimastamme löydät laadukkaat Percale-pussilakanasetit sekä Pellava-pussilakanasetit, jotka hemmottelevat sinua ylellisellä nukkumiskokemuksella. Jos parivuode kaipaa uutta ilmettä, valitse Familonin tuplapussilakanat ja tyynyliinat. Ne ovat paitsi tyylikkäitä myös erittäin kestäviä, taaten miellyttävän unen laadun.

Kylpyhuoneesta voi luoda entistäkin ylellisemmän Familonin laadukkaiden kylpypyyhkeiden, kylpytakkien ja käsipyyhkeiden avulla. Pehmeät ja imukykyiset kylpy- ja käsipyyhkeet sekä kylpytakit tekevät kylpyhetkestäsi rentouttavan ja ylellisen.

Familonin tekstiileillä viimeistelet makuuhuoneesi ilmeen ja nautit korkealaatuisista materiaaleista. Tutustu valikoimaamme ja tee kodistasi entistäkin mukavampi ja tyylikkäämpi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Hakuehdoilla ei löytynyt tuotteita