Familon Premium

Familon Ergo -sänky erikoispehmuste

Hyvän unen tukena

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää runkopatjan, tilaa sängynjalat, sijauspatja ja sängynpääty erikseen
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Ergo -sänky erikoispehmuste
  • Familon Ergo -sänky erikoispehmuste

Familon Premium

Familon Ergo -sänky erikoispehmuste

Hyvän unen tukena

Vakaa, luonnollista nukkumisasentoa ergonomisesti tukeva Familon Ergo -erikoispehmustesänky ennaltaehkäisee rasitusta ja kiputiloja. Suomessa suunniteltu ja valmistettu runkosänky sopii erityisen hyvää yksilöllistä tukea kaipaaville, selkävaivoista kärsiville ja ikäihmisille. Runkopatjassa on paksu kaksoisrakenteellinen erikoispehmuste: päällä lämmön ja painon mukaan muotoutuva rentouttava älypehmuste, alla tukeva vaahtopehmuste ja pohjalla tukeva alajousisto. Ergo-runkosänky tukee hyvin eri painoisia ja muotoisia vartaloita. Oikein tuetussa asennossa nukut paremmin ja herään virkeänä sekä hyvinvoivana. Sisältää runkopatjan, tilaa jalkasarja ja sijauspatja erikseen.

450,00 € 750,00 €
-40%
Väri: 

tummanharmaa

Koko: 

90 x 200 cm ja korkeus ilman jalkoja n. 31 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Erityisen vakaa ja tukeva Familon Ergo -erikoispehmustesänky tuo ainutlaatuista ergonomiaa nukkumiseen. Ergo-runkopatja sopii napakasta sängystä pitävälle. Familon Ergo -vuode tukee luonnollista nukkumisasentoa ergonomisesti. Kun selkäsi, lantionseutusi, niskasi ja hartiasi saavat tarvitsemansa tuen, huomaat todella eron unen laadussa. Ergo-sarjan tuotteet ennaltaehkäisevät rasitusta sekä kiputiloja ja ovat oivallinen ratkaisu jo kipeytyneiden kehonalueiden hoitoon. Luonnollisen suorassa asennossa nukut paremmin ja herään aamuun virkeänä sekä hyvinvoivana.

Vartaloa hyvin tukevassa ja myötäilevässä Ergo-sängyssä yhdistyy kaksoisrakenteellinen paksu erikoispehmustekerros ja hyvän tuen antava alajousisto. Päällimmäisenä oleva erikoispehmustekerros on lämpöön ja painoon reagoivaa älypehmustetta, joka antaa yksilöllisen tuen ja painottomuuden tunteen. Älypehmusteen alla on vartaloa hyvin tukeva vaahtopehmustekerros ja alimmaisena Familon Bonnel -alajousisto.

Laadukas kotimainen Familonin Ergo -erikoispehmustesänky on klassisen tyylikäs. Runkopatja on verhoiltu korkealaatuisella tummanharmaalla sisustuskankaalla, jonka tyyli kestää aikaa.

Familon Ergo -runkopatjasta on saatavana koko 90x200 cm, korkeus ilman jalkoja n. 31 cm. Normaalikorkuisen sängyn saat valitsemalla 20 cm jalat. Tilaa sänkyyn mieleisesi jalat Familon-jalkasarjoista.

Ergo-runkosängyt on suunniteltu yhdelle hengelle, mutta asettamalla rinnakkain kaksi 90 cm leveää sänkyä ja valitsemalla tuplaleveän sijauspatjan, saat upean parivuoteen. Viimeistele sänky tilaamalla omaan uneesi sopiva Familon-sijauspatja.

Kotimaisessa Ergo-runkopatjassa on teknisten ominaisuuksien, ulkonäön ja tunnun lisäksi huomioitu ympäristöystävällisyys ja soveltuvuus myös herkimmille. Sänky on valmistettu parhaista, tiukat ympäristövaatimukset täyttävistä materiaaleista, ympäristömyötäisesti. Joutsenmerkki takaa, että tämä sänky on ympäristön kannalta erittäin hyvä valinta. Herkimmillekin sopivalla runkopatjalla on Allergiatunnus®. Ergo-sängyn kanssa voitkin nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Korkealaatuinen Familon Ergo -erikoispehmustesänky säilyttää hyvää unta edistävät ominaisuutensa oikein hoidettuna pitkään. Sänky pysyy puhtaan raikkaana, kun imuroit sitä silloin tällöin. Käännä sänkyä säännöllisesti pituussuunnassa, jolloin kuormitus jakautuu tasaisemmin erikoispehmusteelle ja alajousistolle. Näin pidennät vuoteesi käyttöikää. Tarkista sängyn jalkojen kiinnitys säännöllisesti. Vaihda erikoispehmustesänky uuteen 6–8 vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi unenlaadullesi.

Lämpöön ja painoon reagoiva älypehmuste kovettuu ulkotuuletuksessa pakkasella. Tämä on luonnollista. Siirrä sänky sisälle lämpimään varovaisesti ja anna sen lämmetä rauhassa. Älypehmuste voi myös tuntua tavallista kovemmalta, jos makuuhuoneen lämpötila on alhainen. Kehosi lämpöön ja painoon reagoiva älypehmuste kuitenkin pehmenee, kun käyt nukkumaan.

Erikoispehmustesänky on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: korkealaatuinen verhoilukangas 90% polyesteri / 10% viskoosi

Täyte: kaksoispehmuste: päällä yksilöllisesti muotoutuva älypehmuste 100% viskoelastista polyuretaanivaahtoa, alla vartaloa napakasti tukeva 100% polyuretaanivaahto, pohjalla hyvän perustuen antava Familon Bonnel -alajousisto 100% teräsjouset

Sarja: 

Ergo

Valikoima: 

Familon Premium

Tuotearvio: 

Arvioi tämä tuote

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Ergo -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Ergo -sarjan tuotteet