Familon Standard

Familon Princess -käsipyyhe frotee

Satumaisen pehmeää

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää yhden käsipyyhkeen

Familon Standard

Familon Princess -käsipyyhe frotee

Satumaisen pehmeää

Tämä Familon Princess -käsipyyhe on satumaisen pehmeää puuvillafroteeta. Korkealaatuiset Princess-pyyhkeet ovat hienosti viimeisteltyjä ja miellyttävän tuntuisia. Kauniissa tummanharmaassa käsipyyhkeessä on toisessa päädyssä klassisen tyylikäs laskoskuvioitu koristeraita. Ripustuslenkki on pyyhkeen pitkällä sivulla. Muhkeat ja erittäin imukykyiset Princess-froteepyyhkeet ovat laadukasta puuvillaa, joka tuntuu ihanan pehmeältä ja sopii herkimmällekin iholle. Yhdistä skandinaavisen hillityistä, rauhallisen värisistä Princess-kylpytekstiileistä mieleisesi kokonaisuus ja kietoudu hyvää oloon.

10,90 €
Väri: 

tummanharmaa

Koko: 

50 x 70 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Hyvän olon kodissa on jotakin satumaisen pehmeää. Puuvillaiset Familon Princess -käsipyyhkeet on kudottu kaksinkertaisesta kerratusta puuvillalangasta, joka tekee pyyhkeistä muhkeat ja erittäin imukykyiset. Puuvilla on luonnonmateriaali, joka hengittää, tuntuu miellyttävältä ja haihduttaa hyvin kosteutta. Kestävä ja helppohoitoinen puuvilla sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön.

Klassisen tyylikkäistä, arkeen ja juhlaan sopivista Princess-kylpytekstiileistä on helppo rakentaa aikaa kestäviä yhdistelmiä. Ne huokuvat skandinaavisia värisävyjä aina raikkaan valkoisesta ja hennosta roosasta tumman harmaaseen. Kun kotisi tarjoaa pehmeää mukavuutta kaikille aisteille, tartut päivän haasteisiin virkeänä ja hyvinvoivana. Hyvän olon koti tuntuu hyvältä.

Laadukkaat Familon Home -malliston Princess-käsipyyhkeet ovat ihanan tuntunsa lisäksi helppohoitoisia ja ne sopivat herkimmällekin iholle. Princess-froteepyyhkeillä on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Pese uudet pyyhkeet ennen käyttöä, niin ne saavuttavat täyden imukykynsä. Vältä huuhteluaineen käyttöä, se heikentää pyyhkeiden imukykyä. Princess-käsipyyhkeisiin voit kuivata kädet ja kasvot levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Materiaali ja hoito: 

muhkeaa ja imukykyistä 100% puuvillafroteeta 550g/m2

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Kahden pisteen rumpukuivaus Kahden pisteen silitys Kemiallinen pesu kielletty

Valmistusmaa: 

Turkki

Sarja: 

Princess

Valikoima: 

Familon Standard

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Princess -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Princess -sarjan tuotteet