Familon Standard

Familon Princess -koristetyyny pellava

Satumaisen pehmeää

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää yhden koristetyynyn
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Princess -koristetyyny pellava
  • Familon Princess -koristetyyny pellava
  • Familon Princess -koristetyyny pellava
  • Familon Princess -koristetyyny pellava
  • Familon Princess -koristetyyny pellava

Familon Standard

Familon Princess -koristetyyny pellava

Satumaisen pehmeää

Skandinaavisen raikas valkoinen Familon Princess -koristetyyny pellava, koko 45x45 cm + siivekkeet. Sisustustyynyn ylellinen kivipesty pellava näyttää ja tuntuu hyvältä. Hienosti viimeistellyt ja satumaisen pehmeät Princess-pellavakoristetyynyt sopivat vaikka kuninkaallisille. Kaunis ja käytännöllinen pellavakangas on luonnostaan ekologinen ja erittäin kestävä. Koristetyynyn irrotettavassa valkoisessa päällisessä on reunoissa siivekkeet, sisustyyny on kuohkeaa pallokuitua. Kokoa Princess-pellavakoristetyynyistä sängylle tai sohvalle mieleisesi kokonaisuus ja nauti hyvän olon harmoniasta.

30,90 €
Väri: 

valkoinen

Koko: 

45 x 45 cm ja siiveke

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Hyvän olon kodissa on jotakin satumaisen pehmeää. Familon Princess -koristetyynyt ovat korkealaatuista kivipestyä pellavaa. Pellava on miellyttävä luonnonkuitu, joka vain paranee pesusta pesuun ja muuttuu pesukertojen myötä pehmeämmäksi. Koristetyynyn päällisen sisällä on sisustyyny, jonka täytteenä on kuohkeaa polyesteripallokuitua. Tyynynpäällisen yksi reuna on avoin ja siinä on sisään taitettu läppä, joka pitää sisustyynyn hyvin paikoillaan.

Princess-pellavakoristetyynyt ovat myös erityisen kauniita katsella, niiden klassinen tyyli ja pehmeät sävyt kestävät aikaa. Koristetyynyjä vaihtamalla saat makuuhuoneen ja oleskelutilojen sisustukseen helposti uutta ilmettä. Familon Home -malliston tyylikkäistä Princess-kodintekstiileistä on helppo rakentaa aikaa kestäviä yhdistelmiä. Yhdistä skandinaavisen hillityistä Familon-tekstiileistä mieleisesi kokonaisuus ja kietoudu hyvää oloon.

Korkealaatuiset Familon Home -malliston Princess-pellavakoristetyynyt ovat ihanan tuntunsa lisäksi turvallisia ja helppohoitoisia. Princess-koristetyynyn irrotettavan pellavapäällisen voi pestä 60°C ja sisustyynyn 40°C. Noudata koristetyynyn hoidossa tuotteessa olevaa hoito-ohjetta.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: korkealaatuista 100% kivipestyä pellavaa

Täyte: sisustyynyn täyte 100% polyesteripallokuitua ja päällinen 100% polypropyleenia

Valmistusmaa: 

Latvia

Sarja: 

Princess

Valikoima: 

Familon Standard

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Princess -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Princess -sarjan tuotteet