Familon Premium

Familon Ultra -jättityynyliina Korsi pellava

Hyvän olon harmoniaa

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää yhden tyynyliinan
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Ultra -jättityynyliina Korsi pellava
  • Familon Ultra -jättityynyliina Korsi pellava
  • Familon Ultra -jättityynyliina Korsi pellava
  • Familon Ultra -jättityynyliina Korsi pellava

Familon Premium

Familon Ultra -jättityynyliina Korsi pellava

Hyvän olon harmoniaa

UUTUUS! Normaalia suuremman kokoinen Familon Ultra Korsi -pellavatyynyliina 60x80 cm tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä iholla. Jättityynyillä luot muhkean hotellityylisen petauksen. Korsi-kuosin suunnittelija Anna Kuukka kertoo ”Minimalistisen kuosin inspiraationa on talveen hiljentyvä luonto; paljaassa ja karussa maisemassa vain tuulenvire huojuttaa syksyiselle pellolle jääneitä korsia.” Yhdistä jättityynyliina erikseen tilattavaan Familon Ultra -jättityynyyn ja Korsi-pussilakanasettiin, sekä yksivärisiin Familon-pellavalakanoihin. Rajoitettu erä vain Familon.fi-verkkokaupasta!

35,90 €
Väri: 

valkoinen/musta

Koko: 

60 x 80 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Familon-pellavatyynyliinat ovat korkealaatuista kivipestyä pellavaa, joka kevyenä ja hengittävänä on erittäin miellyttävä ihoa vasten. Pellava on miellyttävä luonnonkuitu, joka vain paranee pesusta pesuun ja muuttuu pesukertojen myötä pehmeämmäksi. Pellavakangas tuntuu kesällä viileältä ja talvella lämpimältä. Pellavan luonnollinen kosteuden- ja lämmönsiirtokyky auttaa pitämään lakanat miellyttävän kuivina ja raikkaina koko yön.

Familon Ultra Korsi -jättityynyliina pellava sisältää yhden normaalia suuremman kokoisen 60x80 cm tyynyliinan. Kivipesty pellava kutistuu pesussa erittäin vähän. Familonin pellavapussilakanoiden ja -tyynyliinojen lankaluku eli langantiheys (TC) on 100 lankaa neliötuumalla, pellavalanka on puuvillalankaan paksumpaa.

Pellavainen Ultra Korsi -jättityynyliina sisältää yhden suurikokoisen tyynyliinan 60x80 cm. Tyynyliinan toisella sivulla on aukko ja sisäpuolella läppä, joka pitää tyynyn hyvin tyynyliinan sisällä.

Familon Ultra -pussilakanat ja -tyynyliinat on tarkoitettu kaikille hyvän unen ystäville; raikkaan skandinaavisia, selkeitä linjoja ja yksinkertaisia kuoseja arvostaville. Kun kotisi on levollinen ja tarjoaa pehmeää mukavuutta kaikille aisteille, nukut hyvin ja tartut päivän haasteisiin virkeänä ja hyvinvoivana. Hyvän olon koti tuntuu hyvältä.

Korkealaatuiset Familon Home -malliston pellavapussilakanat ja -pellavatyynyliinat ovat ihanan tuntunsa lisäksi helppohoitoisia ja ne sopivat herkimmällekin iholle. Ultra Korsi -jättiyynyliinalla on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Familon-pellavavuodetekstiilien kanssa voitkin nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Me Familonilla tiedämme, mistä parhaat yöunet ja jokapäiväinen hyvinvointi on tehty. Familon tarkoittaa takuuvarmaa laatua ja hyvänolon aineksia suoraan unten mailta.

Materiaali ja hoito: 

korkealaatuista 100% kivipestyä pellavaa (TC 100)

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Kahden pisteen rumpukuivaus Kolmen pisteen silitys Kemiallinen pesu P

Valmistusmaa: 

Latvia

Sarja: 

Ultra

Valikoima: 

Familon Premium

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Ultra -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Ultra -sarjan tuotteet