Familon Standard

Familon Ultra -kylpypyyhe hamam

Hyvän olon harmoniaa

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää yhden kylpypyyhkeen
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Ultra -kylpypyyhe hamam
  • Familon Ultra -kylpypyyhe hamam
  • Familon Ultra -kylpypyyhe hamam
  • Familon Ultra -kylpypyyhe hamam
  • Familon Ultra -kylpypyyhe hamam
  • Familon Ultra -kylpypyyhe hamam
  • Familon Ultra -kylpypyyhe hamam
  • Familon Ultra -kylpypyyhe hamam

Familon Standard

Familon Ultra -kylpypyyhe hamam

Hyvän olon harmoniaa

Familon Ultra -kylpypyyhe haman luo kotiin hyvän olon kylpylätunnelmaa. Välimeren kylpylöiden höyrysaunoihin aikoinaan kehitetty hamam, joka tunnetaan myös fouta-pyyhkeenä, on suurikokoinen ja ihanan kevyt kylpypyyhe, koko 90x180cm + päädyissä 5cm hapsut. Hyvin kuivaavan pyyhkeen toinen puoli on sileä ja toisella puolella on froteepinta, joka parantaa imukykyä. Nopeasti kuivuva hamam-pyyhe on myös erinomainen saunan laudeliinana. Skandityyliin sopivan valkopohjaisen hamam-pyyhkeen pintaa rytmittävät eri sävyiset vaaleansiniset raidat, molemmissa päädyissä on leveä sininen palkkiraita ja hapsut. Ripustuslenkki on pyyhkeen pitkällä sivulla. Pieneen tilaan mahtuva hamam-pyyhe on helppo ottaa mukaan salille, treeneihin, uimahalliin tai matkalle. Kietoudu reilun kokoiseen Familon Ultra -sarjan hamam-kylpypyyhkeeseen ja koe hyvän olon harmoniaa.

29,90 €
Väri: 

valkoinen/vaaleansininen

Koko: 

180 x 90 cm ja hapsut n. 5 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Familon Ultra -sarjan hamam-pyyhkeissä yhdistyvät vanha kudontaperinne ja moderni teknologia. Perinteisistä hamam-pyyhkeistä poiketen Familonin ylellisissä hamam-kylpypyyhkeissä on alapuolella froteepinta, joka parantaa pyyhkeen imukykyä. Toisen puolen froteepinnan ansiosta pyyhe on erittäin imukykyinen ja hieman alkuperäisiä hamam-pyyhkeitä paksumpi, ollen silti ihanan kevyt ja nopeasti kuivuva. Kestävä ja helppohoitoinen hamam-puuvillapyyhe sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön.

Perinteisestä hamam-pyyhkeestä on tullut erittäin suosittu sen lyömättömien ominaisuuksien vuoksi. Hamam-pyyhe, toiselta nimeltään fouta-pyyhe on alkujaan kehitetty Välimeren alueen hamam-kylpylöiden höyrysaunoihin. Hamam-pyyhkeillä saat luotua menneen ajan kylpylätunnelmaa moderniinkin kylpyhuoneeseen.

Normaalia isompi koko 90x180 cm + päädyissä n. 5 cm hapsut. Suurikokoisen hamam-kylpypyyhkeen voi reilusta koosta huolimatta kääriä pienelle rullalle, jolloin pyyhe on kätevä ottaa mukaan jumppapyyhkeeksi, treeneihin tai uimahalliin. Kaunista ja kevyttä hamamia eli foutaa voi käyttää myös laudeliinana, piknik-liinana tai vaikka torkkupeittona. Familon Ultra -sarjan hamam-pyyhkeet on tarkoitettu kaikille hyvän olon ystäville. Kun kotisi on levollinen ja tarjoaa pehmeää mukavuutta kaikille aisteille, tartut päivän haasteisiin virkeänä ja hyvinvoivana. Hyvän olon koti tuntuu hyvältä.

Familon Home -malliston hamam-kylpypyyhkeet ovat ihanan tuntunsa lisäksi helppohoitoisia, pesu 60°C. Ultra-kylpypyyhe hamam on turvallinen ja se sopii herkällekin iholle; sillä ei kuitenkaan ole Allergiatunnusta, koska pyyhkeen hapsut saattavat kerätä pölyä. Pese uudet pyyhkeet ennen käyttöä, niin ne saavuttavat täyden imukykynsä. Vältä huuhteluaineen käyttöä, se heikentää pyyhkeiden imukykyä. Familonin hamam-kylpypyyhkeeseen voit kääriytyä levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Materiaali ja hoito: 

pehmeää ja imukykyistä 100% puuvillaa 340g/m2, päällipuoli on sileä ja alapuolella on froteepinta

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Kahden pisteen rumpukuivaus Kahden pisteen silitys Kemiallinen pesu kielletty

Valmistusmaa: 

Turkki

Sarja: 

Ultra

Valikoima: 

Familon Standard

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Ultra -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Ultra -sarjan tuotteet