Familon Premium

Familon Ultra -pussilakanasetti Korsi pellava

Hyvän olon harmoniaa

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää yhden pussilakanan ja tyynyliinan
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Ultra -pussilakanasetti Korsi pellava
  • Familon Ultra -pussilakanasetti Korsi pellava
  • Familon Ultra -pussilakanasetti Korsi pellava
  • Familon Ultra -pussilakanasetti Korsi pellava
  • Familon Ultra -pussilakanasetti Korsi pellava
  • Familon Ultra -pussilakanasetti Korsi pellava
  • Familon Ultra -pussilakanasetti Korsi pellava

Familon Premium

Familon Ultra -pussilakanasetti Korsi pellava

Hyvän olon harmoniaa

UUTUUS! Greigen sävyinen Familon Ultra Korsi -pellavapussilakanasetti tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä iholla. Graafiset Korsi-pellavalakanat tuovat lämmön ja minimalistisen tyyliin makuuhuoneeseesi. Korsi-kuvion suunnittelija Anna Kuukka kertoo ”Minimalistisen kuosin inspiraationa on talveen hiljentyvä luonto; paljaassa ja karussa maisemassa vain tuulenvire huojuttaa syksyiselle pellolle jääneitä korsia.” Korsi-pussilakanasetissä greige ja valkoinen sulautuvat harmoniseksi sävypinnaksi, joka sopii pohjoiseen tyyliin ja yhdistyy hienosti puunsävyihin. Pellavan mitä luonnollisin lämmön ja kosteudensiirto-ominaisuus pitää lakanat kuivina ja raikkaina koko yön. Kaunis ja käytännöllinen pellavakangas on luonnostaan ekologinen ja erittäin kestävä. Pussilakanan ja tyynyliinan reunat on viimeistelty kestävällä kaksoistikatulla farkkusaumalla. Sisältää normaalikokoisen pellavapussilakanan 150x210 cm ja pellavatyynyliinan 55x65 cm. Kivipestyt Familonin pellavalakanat ovat tutkitusti turvalliset myös herkimmille, Allergiatunnus®, pesu 60°C. Kietoudu hyvän olon pellavalakanoihin. Rajoitettu erä vain Familon.fi-verkkokaupasta!

119,90 €
Väri: 

greige/valkoinen

Koko: 

150 x 210 cm ja 55 x 65 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Kivipestyn pellavapussilakanan ja pellavatyynyliinan luonnollinen pehmeys yhdistettynä greigen sävyyn koskettavat lempeästi. Familon-pellavapussilakanasetti ovat korkealaatuista kivipestyä pellavaa, joka kevyenä ja hengittävänä on erittäin miellyttävä ihoa vasten.

Pellava on miellyttävä luonnonkuitu, joka vain paranee pesusta pesuun ja muuttuu pesukertojen myötä pehmeämmäksi. Pellavakangas tuntuu kesällä viileältä ja talvella lämpimältä. Pellavan luonnollinen kosteuden- ja lämmönsiirtokyky auttaa pitämään lakanat miellyttävän kuivina ja raikkaina koko yön.

Familon Ultra Korsi -pellavapussilakanasetti sisältää normaalikokoisen yhden hengen pussilakanan 150x210 cm ja tyynyliinan 55x65 cm. Kivipesty pellava kutistuu pesussa erittäin vähän. Pussilakanan sivuilla yläreunassa on aukot lakanan petaamista varten. Familonin pellavapussilakanoiden ja -tyynyliinojen lankaluku eli langantiheys (TC) on 100 lankaa neliötuumalla, pellavalanka on puuvillalankaan paksumpaa.

Familon Ultra -pussilakanat ja -tyynyliinat on tarkoitettu kaikille hyvän unen ystäville; raikkaan skandinaavisia, selkeitä linjoja ja yksinkertaisia kuoseja arvostaville. Kun kotisi on levollinen ja tarjoaa pehmeää mukavuutta kaikille aisteille, nukut hyvin ja tartut päivän haasteisiin virkeänä ja hyvinvoivana. Hyvän olon koti tuntuu hyvältä.

Korkealaatuiset Familon Home -malliston pellavapussilakanat ja -pellavatyynyliinat ovat ihanan tuntunsa lisäksi helppohoitoisia ja ne sopivat herkimmällekin iholle. Ultra Korsi -pellavapussilakanasetillä on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Familon-pellavavuodetekstiilien kanssa voitkin nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Me Familonilla tiedämme, mistä parhaat yöunet ja jokapäiväinen hyvinvointi on tehty. Familon tarkoittaa takuuvarmaa laatua ja hyvänolon aineksia suoraan unten mailta.

Materiaali ja hoito: 

korkealaatuista painettua 100% kivipestyä pellavaa (TC 100)

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Kahden pisteen rumpukuivaus Kolmen pisteen silitys Kemiallinen pesu P

Valmistusmaa: 

Latvia

Sarja: 

Ultra

Valikoima: 

Familon Premium

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Ultra -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Ultra -sarjan tuotteet