Familon Premium

Familon Ultra -pussilakanasetti viivasto percale

Hyvän olon harmoniaa

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää yhden pussilakanan ja tyynyliinan
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Ultra -pussilakanasetti viivasto percale
  • Familon Ultra -pussilakanasetti viivasto percale
  • Familon Ultra -pussilakanasetti viivasto percale
  • Familon Ultra -pussilakanasetti viivasto percale
  • Familon Ultra -pussilakanasetti viivasto percale
  • Familon Ultra -pussilakanasetti viivasto percale
  • Familon Ultra -pussilakanasetti viivasto percale
  • Familon Ultra -pussilakanasetti viivasto percale

Familon Premium

Familon Ultra -pussilakanasetti viivasto percale

Hyvän olon harmoniaa

Ajattoman tyylikäs Familon Ultra -pussilakanasetti viivasto percale on ylellistä perkaalipuuvillaa, jotta jokainen yö on juhlaa. Viivasto-pussilakanassa on kuosiinkudottu graafinen mustavalkoinen kuvio. Pussilakana kutistuu sanforointikäsittelyn ansiosta erittäin vähän. Kuosiinkudotut perkaalipussilakanat ja -tyynyliinat tuntuvat miellyttävältä ihoa vasten, ne ovat käytössä erityisen kestäviä ja muistuttavat ylellisen tuntuisia "rapeita" hotellilakanoita. Hienoista ohuista langoista tiheään kuosiin kudottu puuvillaperkaalikangas on erityisen sileää ja pehmeää, himmeästi hohtavaa ja ylellistä. Ryhdikäs puuvillaperkaalilakana ei laskeudu ihonmyötäisesti, vaan jättää ilmaa väliin, mikä luo ihanan viileyden tunteen. Lakanoiden materiaalit ovat parasta mahdollista laatua ja niiden tyyli luo makuuhuoneeseen skandinaavisen selkeän ja raikkaan ilmeen. Viivasto Familon Ultra -percalelakanoissa voit nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

100,90 €
Väri: 

valkoinen/musta

Koko: 

150 x 210 cm ja 55 x 65 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Familon Ultra -pussilakanoiden, -tyynyliinojen ja -aluslakanoiden puuvillaperkaalikangas on erittäin kestävää ja helppohoitoista. Puuvillaperkaali on kudottu palttinasidoksella niin tiiviisti erittäin ohuista tiukkakierteisistä langoista, että yksittäisiä lankoja on vaikea erottaa. Familonin kuosiinkudottujen perkaalipuuvillaisten pussilakanoiden ja tyynyliinojen lankaluku eli langantiheys (TC) on 200 lankaa neliötuumalla. Familonin puuvillaperkaalikangas ei ole kivipestyä. Perkaalilakanat ovat 100 % puuvillaa, joka on hengittävä ja hyvin kosteutta haihduttava luonnonmateriaali.

Familon Ultra -pussilakanasetti viivasto percale sisältää normaalikokoisen yhden hengen pussilakanan 150x210 cm ja tyynyliinan 55x65 cm. Pussilakanan sivuilla yläreunassa on aukot lakanan petaamista varten, tyynyliinan toisella sivulla on aukko ja sisäpuolella läppä, joka pitää tyynyn hyvin tyynyliinan sisällä.

Kuosiinkudottu viivasto-kuvio kestää muuttumattomana pesusta pesuun, sillä kuvio muodostuu jo kudontavaiheessa eri värisistä langoista kankaan rakenteeseen, kuviota ei ole jälkikäteen painettu kankaaseen.

Viivasto-perkaalilakanoissa on sanforointikäsittely. Sanforointi eli Sanfor-käsittely on kankaan viimeistysmenetelmä, jossa kangasta kutistetaan mekaanisesti sellaisiin mittoihin, että pesu ei aiheuta enää merkittäviä mittamuutoksia kankaan loimen eikä kuteen suunnassa. Sanforoitu kangas kutistuu pesussa erittäin vähän.

Laadukkaat lakanat ovat pitkäikäisiä sijoituksia, joita käytetään päivittäin. Familon Ultra -percalelakanoissa jokainen yö on juhlaa. Kun kotisi on levollinen ja tarjoaa pehmeää mukavuutta kaikille aisteille, nukut hyvin ja tartut päivän haasteisiin virkeänä ja hyvinvoivana. Hyvän olon koti tuntuu hyvältä.

Laadukkaat Familon Home -malliston percalepussilakanat ja -tyynyliinat ovat ihanan tuntunsa lisäksi helppohoitoisia ja ne sopivat herkimmällekin iholle. Tuotteella on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Pölyallergikoille perkaalilakanat ovat ihanteelliset niiden tiiviin, pölyä keräämättömän rakenteen vuoksi. Pesun jälkeen puuvillaperkaali on luonnostaan hieman ryppyisempää kuin puuvillasatiini, jos tuotetta ei silitä tai mankeloi. Mankelointi ja silittäminen tiivistävät lakanan pintaa ja lisäävät iholle mukavaa ”rapeaa” hotellilakanoiden tuntua.

Me Familonilla tiedämme, mistä parhaat yöunet ja jokapäiväinen hyvinvointi on tehty. Familon tarkoittaa takuuvarmaa laatua ja hyvänolon aineksia suoraan unten mailta.

Materiaali ja hoito: 

ylellistä 100% sanforoitua kuosiinkudottua puuvillapercalea eli perkaalipuuvillaa (TC 200)

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Yhden pisteen rumpukuivaus Kolmen pisteen silitys Kemiallinen pesu P

Valmistusmaa: 

Portugali

Sarja: 

Ultra

Valikoima: 

Familon Premium

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Ultra -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Ultra -sarjan tuotteet