Sängyn valinta

Näin valitset oikean vuoteen

Pohdi ensin, mikä vuode on oikean levyinen sinun tarpeisiisi. Jos olet kahden vaiheilla, valitse mieluummin leveämpi vaihtoehto. Lepotila vaatii sananmukaisesti riittävästi tilaa muuttuakseen nautinnolliseksi elämykseksi. Sopivalla, vartalolle oikein mitoitetulla vuoteella saat rauhalliset ja täyspainoiset unet ja heräät virkeänä.

Eri painoiset ja muotoiset vartalot painautuvat vuoteeseen eri tavoin. Hyvässä sängyssä on otettu huomioon nukkujan pituus ja se on riittävän tukeva kantamaan nukkujan painon.

Huomioi parivuodetta valitessa molempien yksilölliset tarpeet ja toiveet. Parivuoteen tulisi olla riittävän leveä, jotta kummallakin on oma rauhallinen lepotilansa, eivätkä vieressä nukkuvan liikkeet häiritse unta. On tärkeää, että myös parivuodetta valitessa kumpikin valitsee omalle painolleen sopivan patjan, joka antaa hyvän perustuen. Kaksi erillistä runkopatjaa voi myös halutessaan viimeistellä yhtenäisellä sijauspatjalla.

Valitsemalla itsellesi sopivimman sängyn pidät huolen siitä että, että kehosi saa kokonaisvaltaista tukea. Tuki on parhaimmillaan silloin, kun selkäranka on luonnollisen suorassa asennossa ja hartiat sekä lanne uppoavat patjaan ilman pintapaineen tunteita. Näin koko keho on rentoutunut. Valitse sänky painon (painoindeksi) ja vartalotyypin mukaan. Hyvä vuode sekä tukee että joustaa riittävästi.

Helppohoitoiset ja ergonomiset sänkymme on valmistettu sinun hyvää untasi silmällä pitäen.