Familon Standard

Familon-jalkasarja siro kuultovalkoinen

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää neljä sängynjalkaa
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon-jalkasarja siro kuultovalkoinen
  • Familon-jalkasarja siro kuultovalkoinen
  • Familon-jalkasarja siro kuultovalkoinen
  • Familon-jalkasarja siro kuultovalkoinen

Familon Standard

Familon-jalkasarja siro kuultovalkoinen

Kaunis kuultovalkoinen Familon-jalkasarja viimeistelee hyvän unen Familon-sänkysi. Siron muotoinen, alaspäin kapeneva, pyöreäksi sorvattu jalkasarja on kuultovalkoiseksi mattalakattua koivua. Jalkoja on kahta korkeutta: 20 cm ja 27 cm. Oikean korkuisilla jaloilla varmistat, että sängystä nouseminen on helppoa juuri sinulle. Normaalikorkuisen sängyn saat valitsemalla runkopatjaan 20 cm jalat. Selvästi korkeamman sängyn saat käyttämällä korkeita 27 cm jalkoja. Familon-sängynjalat on helppo kiinnittää sängynrunkoon kiertämällä, ilman työvälineitä. Kuultovalkoinen Familon-jalkasarja sorvattu koivu sisältää neljä sängynjalkaa ja huopatassut.

Alkaen 45,00 €
Väri: 

kuultovalkoinen

Toimitusaika: 

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Kotimaisten sorvattujen Familon-sängynjalkojen kauniit mittasuhteet ja hienostunut kuultovalkoinen väri viimeistelevät kauniisti Familon-sänkysi. Alaspäin kapenevan pyöreäksi sorvatun jalkasarjan halkaisija on ylhäällä 5,5 cm ja alhaalla 3,5 cm, valittavana korkeudet 20 cm ja 27 cm. Näiden sängynjalkojen materiaalina on koivu, joka on lujaa, kestävää ja ympäristöystävällistä.

Sängynjaloissa on kiinni tukeva ruuvi, joka kierretään sängyn rungon alapuolella kulmissa oleviin ruuvinreikiin. Jalkojen kiinnittämiseen ei tarvita erillisiä työvälineitä. Familon-sängynjalkojen kierrekoko on 8 mm, tämä kierrekoko on käytössä useilla vuodevalmistajilla.

Tämä Familon-jalkasarja sopii kaikkiin Familon-sänkyihin.

Familon-jalkasarjan mukana toimitetaan huopapalat, eli huopatassut, jotka kannattaa kiinnittää sängynjalkojen pohjiin ennen jalkojen asentamista. Huopapalat suojaavat lattiaa naarmuuntumiselta.

Sorvatussa Familon-jalkasarjassa on teknisten ominaisuuksien ja ulkonäön lisäksi huomioitu ympäristöystävällisyys. Sängynjalat on valmistettu parhaista, tiukat ympäristövaatimukset täyttävistä materiaaleista, ympäristömyötäisesti.

Kotimaiset ja kestävät kuultovalkoiset Familon-sängynjalat pysyvät puhtaina pyyhkimällä niitä tarvittaessa. Tarkista sängynjalkojen kiinnitys säännöllisesti. Älä vedä sänkyä siirrettäessä, jotta jalkojen kiinnitys ei vaurioidu. Pidä huolta Familon-tuotteistasi, niin ne pitävät huolta sinusta.

Materiaali ja hoito: 

kuultovalkoiseksi mattalakattua 100% koivua, kiinnitysruuvi

Tutustu hoito-ohjeisiin

Pyyhitään puhtaaksi

Valmistusmaa: 

Suomi

Valikoima: 

Familon Standard

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita