Familon Standard

Familon Ultra -jenkkisänky 5-vyöhyke

Hyvän olon harmoniaa

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää jenkkipatjan ja jenkkirungot, tilaa sängynjalat, sijauspatja ja sängynpääty erikseen
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Ultra -jenkkisänky 5-vyöhyke
  • Familon Ultra -jenkkisänky 5-vyöhyke
  • Familon Ultra -jenkkisänky 5-vyöhyke
  • Familon Ultra -jenkkisänky 5-vyöhyke
  • Familon Ultra -jenkkisänky 5-vyöhyke
  • Familon Ultra -jenkkisänky 5-vyöhyke

Familon Standard

Familon Ultra -jenkkisänky 5-vyöhyke

Hyvän olon harmoniaa

Familon Ultra -jenkkisängyn 5-vyöhykejärjestelmä tukee vartaloa juuri oikeista kohdista, varmistaen yksilöllisen nukkumismukavuuden. Muhkean jenkkityylin luo leveä jenkkipatja ja alarungot. Jenkkipatjan Familon 5-vyöhykepussijousisto joustaa hartioiden kohdalta ja kannattelee lantion kohdalta, mikä estää lantion liiallisen vajoamisen patjaan – näin selkäranka on luonnollisen suorassa asennossa. Jenkkipatjan pintaosissa on mukava pintapehmuste sekä Antislip-liukuestekangas, joka pitää sijauspatjan hyvin paikoillaan. Tukevissa alarungoissa on pintapehmuste, Antislip-liukuestekangas, massiivipuinen runko ja hengittävä sälepohja, ei jousitusta. Korkeasta jenkkisängystä on helppo nousta. Koko 160x200cm, korkeus ilman jalkoja 42cm. Ultra-jenkkisängyn ulkonäkö on ajattoman tyylikäs, kestävä kitin värinen verhoilukangas. Tukeva ja myötäilevä jenkkivuode sopii kevyille ja keskipainoisille nukkujille. Myös herkille sopivalla Familon Ultra -jenkkisängyllä on Allergiatunnus®. Sisältää Familon Ultra -jenkkirungon, tilaa kaksi jalkasarjaa, sijauspatja ja sängynpääty erikseen.

1 249,00 €
Väri: 

kitti

Koko: 

160 x 200 cm ja korkeus ilman jalkoja n. 42 cm

Vyöhykkeellinen: 

Kyllä

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Familon Ultra -jenkkisänky 5-vyöhyke on miellyttävä ja korkealaatuinen valinta vaativaankin makuun. Vietämme vuoteessa kolmasosan elämästämme, siksi hyvään sänkyyn ja ergonomisuuteen kannattaa panostaa. Oikeanlaisen tuen antavassa Ultra-jenkkivuoteessa selkäranka on luonnollisen suorassa asennossa ja vartalo saa hyvän tuen, näin koko keho on rentoutunut.

Vartaloa tukevan ja myötäilevän Familon Ultra -jenkkisängyn optimaalisesti myötäilevä Familon 5-vyöhykkeellinen pussijousisto tukee vartaloa juuri oikeasta kohdasta: keskivartaloa kannattelevasti ja hartiaseudulta myötäilevästi, alarungot lisäävät korkeutta ja luovat jenkkisängylle ominaisen muhkean ilmeen. Kun vartalosi saa täydellistä tukea, rentoudut paremmin ja heräät helpommin.

Ultra-jenkkisängyn korkeus ilman jalkoja n. 42 cm. Sängyn jaloilla säädät sopivan vuodekorkeuden ja yksilöit vuoteen sisustukseesi sopivaksi. Normaalikorkuisen sängyn saat valitsemalla matalat 12 cm jalat. Sisustuksellisen vuodekokonaisuuden viimeistelee tyylikäs Familon-sängynpääty. Familon Ultra -jenkkivuode tuo hyvää oloa jokaiseen päivään.

Arveluttaako muhkean jenkkisängyn koko ja siirreltävyys mm. muuton yhteydessä? Ei huolta, Ultra-jenkki rakentuu kuljetuksen ja kantamisen helpottamiseksi viidestä helposti siirreltävästä osasta. 160cm leveä jenkkipatja koostuu kahdesta 80cm leveästä pehmusteosasta ja yhtenäisestä päällisestä. Jenkkipatjan erilliset pehmusteosat on helppo sujauttaa napakkaan päällispussiinsa, joka pitää pehmusteet hyvin paikoillaan. 80cm leveitä alarunkoja on kaksi.

Sänky antaa vartalolle hyvän perustuen, pintapehmeys ja omaan uneen sopiva tuntu saavutetaan sijauspatjan avulla. Viimeistele sänky mieleiselläsi tuplaleveällä Familon-sijauspatjalla. Jousitetun jenkkisängyn pariksi suosittelemme vähintään 6 cm paksua sijauspatjaa. Ylellisen pehmeän tunnun saat muhkealla Ergo-sijauspatjalla, napakamman tunnun vesipestävällä Breathair-sijauspatjalla.

Sängyn oston yhteydessä myös tyyny kannattaa vaihtaa uuteen, jotta uniasento olisi paras mahdollinen ja tyyny oikean korkuinen. Sängyn helppohoitoisuutta lisäät tilaamalla vesipestävän sijauspatjansuojuksen, valittavana kosteudenpitäviä ja lämpöä tasaavia ominaisuuksia.

Ultra-jenkkisängyssä on teknisten ominaisuuksien, ulkonäön ja tunnun lisäksi huomioitu ympäristöystävällisyys ja soveltuvuus myös herkimmille. Sänky on valmistettu parhaista materiaaleista, ympäristömyötäisesti. Ultra-jjenkkisängyn kanssa voitkin nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Familon Ultra -jenkkisänky säilyttää hyvää unta edistävät ominaisuutensa oikein hoidettuna pitkään. Sänky pysyy puhtaan raikkaana, kun imuroit sitä silloin tällöin. Käännä jenkkipatjaa säännöllisesti pituussuunnassa ja ylösalaisin, jolloin kuormitus jakautuu tasaisemmin jousistolle. Näin pidennät vuoteesi käyttöikää. Tarkista sängyn jalkojen kiinnitys säännöllisesti. Vaihda jenkkisänky uuteen 8–10 vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi unenlaadullesi.

Jenkkisänky on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: korkealaatuinen verhoilukangas 65% polypropeeni / 35% polyesteri, pintaosissa Antislip-liukuestekangas

Täyte: jenkkipatjassa 5-vyöhykepussijousisto, jouset 100% terästä, patjan ja runkojen pintaosissa 100% polyuretaanivaahtopehmuste, runko havupuuta

Tutustu hoito-ohjeisiin

Pyyhitään puhtaaksi

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Ultra

Valikoima: 

Familon Standard

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Ultra -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Ultra -sarjan tuotteet