Familon Premium

Familon Ergo Hotel -hotellisänky

Hyvän unen tukena

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää runkopatjan, tilaa sängynjalat ja sijauspatja erikseen
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Ergo Hotel -hotellisänky
  • Familon Ergo Hotel -hotellisänky
  • Familon Ergo Hotel -hotellisänky
  • Familon Ergo Hotel -hotellisänky
  • Familon Ergo Hotel -hotellisänky

Familon Premium

Familon Ergo Hotel -hotellisänky

Hyvän unen tukena

UUTUUS! Tukeva ja napakka Familon Ergo Hotel -hotellisänky tarjoaa ergonomiset hotelliunet kotona! Hyvin tukevassa ja erittäin kestävässä hotellisängyssä on napakka Familon Bonnel -kaksoisjousitus ja erikoisvahvistettu reuna. Runkosängyn pintaosassa on pintapehmuste ja Antislip-liukuestekangas, joka pitää sijauspatjan erittäin hyvin paikoillaan. Koko 80x200cm, korkeus ilman jalkoja 28cm. Ergo Hotel -hotellisänky sopii kaikille hyvin kannattelevaa ja napakkaa sänkyä arvostaville. Kuten hotellisänkyjen kuuluukin, myös Ergo Hotel -sänky tukee hyvin eri painoisia ja muotoisia vartaloita. Viimeistele unielämys mieleiselläsi 7-12 cm paksulla sijauspatjalla ja nauti hotelliunista kotona. Korkealaatuinen tummanharmaa verhoilukangas. Sisältää yhden Familon Ergo Hotel -runkosängyn, tilaa jalkasarjaa ja sijauspatja erikseen. Parivuoteen saat tilaamalla kaksi Ergo Hotel -hotellisänkyä. Herkillekin sopiva Ergo Hotel -hotellisänky on kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa, sängyllä on Allergiatunnus®.

670,00 €
Väri: 

tummanharmaa

Koko: 

80 x 200 cm ja korkeus ilman jalkoja n. 28 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Mikä tekee hotellielämyksestä niin ainutlaatuisen? Nukkuminen on hotellissa yöpyessä ykkösasia, siksi hotelleissa panostetaan sänkyyn ja oikeanlaisiin vuodevaatteisiin. Hotellisängyn tulee tuntua täyteläisen ergonomiselta ja tukevalta selälle. Hyvä sänky on edellytys laadukkaalle unelle, siksi hotellissa unet tuntuvat usein paremmilta kuin kotona. Jotta voit kokea hotellielämyksen omassa makuuhuoneessasi joka yö, valjastimme hotellisängyn kestävyyden ja napakan tuen kotikäyttöön suunniteltuun ainutlaatuiseen Familon Ergo Hotel -hotellisänkyyn.

Familon Ergo Hotel -runkosängyssä on erittäin kestävä Familon Bonnel -kaksoisjousitus ja vahvistettu reuna. Familon Bonnel -kaksoisjousituksen solmukiinnitteiset, vahvat ja napakat jouset tekevät sängystä tukevan ja myös painavampaakin nukkujaa hyvin kannattelevan. Jousiston reunaa kiertää sitä vahvistava kehäteräs, mikä helpottaa sängystä nousemista ja lisää runkopatjan kestävyyttä. Pintajousiston päällä on miellyttävä erikoisvaahtomuovipehmuste. Ergo Hotel -hotellisängyn upea tummanharmaa verhoilukangas on korkealaatuista ja kestävää.

Familon Ergo Hotel -joustinsängyn eli runkosängyn korkeus on ilman jalkoja n. 28 cm. Sängynjaloilla säädät sopivan korkeuden ja yksilöit sängyn sisustukseesi sopivaksi. Normaalikorkuisen sängyn saat valitsemalla 20 cm jalat, erityisen korkean sängyn saat 27 cm sängynjaloilla. Kaikki muut jalkasarjat paitsi Familon-jalkasarja kartio tammi soveltuvat Ergo Hotel -sänkyihin.

Erittäin tukeva Familon Ergo Hotel -hotellisänky tukee luonnollista nukkumisasentoa. Kun selkäsi saa tarvitsemansa tuen, huomaat todella eron unen laadussa. Viimeistele sänky tilaamalla omaan uneesi sopiva riittävän pintapehmeä Familon-sijauspatja.

Viimeistele sänky tilaamalla omaan uneesi sopiva Familon-sijauspatja. Sänky antaa vartalolle hyvän perustuen, mutta yksilöllinen tuki ja pintapehmeys saavutetaan sijauspatjan avulla. Ergonomisen tuen ja painottomuuden tunteen saat 7cm paksulla Ergo Smart -sijauspatjalla, jonka kestävä profiloitu memory foam älypehmuste muotoutuu lämmön ja painon mukaan. Kaksoisrakenteellinen 12cm paksu Familon Ergo -sijauspatja tekee vuoteesta todella ylellisen ja muhkean. Napakan tunnun saat täysin vesipestävällä, poikkeuksellisen hengittävällä 7cm paksulla Ergo Breathair -sijauspatjalla, joka on ihanteellinen tasaisemmalle vartalotyypille. Perinteisemmän pehmeän tuen saat 7cm paksulla Ultra-sijauspatjalla.

Sängyn vaihdon yhteydessä myös tyyny tulisi vaihtaa uuteen, sillä sen korkeuden tarve saattaa muuttua. Ergo Futurex-älypehmustetyynyt tarjoavat ihanan painottomuuden tunteen ja erityisen hyvän tuen. Ergo-tuotteet ennaltaehkäisevät rasitusta sekä kiputiloja ja ovat oivallinen ratkaisu jo kipeytyneiden kehonalueiden hoitoon. Oikein tuetussa asennossa nukut paremmin ja herään aamuun virkeänä sekä hyvinvoivana.

Ergo Hotel -sängyssä on teknisten ominaisuuksien, ulkonäön ja tunnun lisäksi huomioitu soveltuvuus myös herkille. Ergo Hotel -hotellisänky on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa, sängyllä on Allergiatunnus®. Familon Ergo -hotellisängyn kanssa voitkin nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Familon Ergo Hotel -runkopatjasänky säilyttää hyvää unta edistävät ominaisuutensa oikein hoidettuna pitkään. Sänky pysyy puhtaan raikkaana, kun imuroit sitä silloin tällöin. Käännä sänkyä säännöllisesti pituussuunnassa, jolloin kuormitus jakautuu tasaisemmin jousistolle. Näin pidennät vuoteesi käyttöikää. Tarkista sängyn jalkojen kiinnitys säännöllisesti. Vaihda sänky uuteen 8–10 vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi unenlaadullesi.

Sängyn helppohoitoisuutta lisäät tilaamalla vesipestävän sijauspatjansuojuksen, valittavana on kosteudenpitäviä ja lämpöä tasaavia ominaisuuksia.

Sänky on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: korkealaatuinen tummanharmaa verhoilukangas 34% polyesteri / 51% polypropeeni / 15% puuvilla, pintaosissa Antislip-liukuestekangas

Täyte: Familon Bonnel -kaksoisjousisto ja vahvistettu reuna, pintaosissa 100% polyuretaanivaahtopehmuste, runko havupuuta

Tutustu hoito-ohjeisiin

Pyyhitään puhtaaksi

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Ergo

Valikoima: 

Familon Premium

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Ergo -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Ergo -sarjan tuotteet