Familon Premium

Familon Ergo -sänky älypehmuste

Hyvän unen tukena

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää runkopatjan, tilaa sängynjalat, sijauspatja ja sängynpääty erikseen
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Ergo -sänky älypehmuste
  • Familon Ergo -sänky älypehmuste
  • Familon Ergo -sänky älypehmuste
  • Familon Ergo -sänky älypehmuste
  • Familon Ergo -sänky älypehmuste

Familon Premium

Familon Ergo -sänky älypehmuste

Hyvän unen tukena

Vakaa ja tukeva Familon Ergo -sänky älypehmuste tukee vartaloa optimaalisesti. Runkopatjan paksu kaksoisrakenteellinen erikoispehmuste mahdollistaa selkärangan luonnollisen suoran asennon nukkuessa. Päällä lämmön ja painon mukaan muotoutuva rentouttava älypehmuste, alla hyvän tuen antava kantava erikoispehmuste, rungossa hengittävä sälepohja. Korkea 36cm runko helpottaa vuoteesta nousemista. Sängyn pintaosassa on Antislip-liukuestekangas, joka pitää sijauspatjan hyvin paikoillaan. Ergo-sängyn ulkonäkö on ajattoman tyylikäs, kestävä tummanharmaa verhoilukangas. Kolme kokoa 80x200cm, 90x200cm ja 120x200cm. Vartaloa tukeva ja myötäilevä, napakan tuntuinen runkosänky sopii eri painoisille ja muotoisille vartaloille. Suunniteltu erityisen hyvää yksilöllistä tukea kaipaaville, selkävaivoista kärsiville ja ikäihmisille. Myös herkille sopivalla Familon Ergo -sängyllä on Allergiatunnus®. Sisältää Familon Ergo -runkopatjan, tilaa jalkasarja, sijauspatja ja sängynpääty erikseen.

Alkaen 719,00 €
Väri: 

tummanharmaa

Toimitusaika: 

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Erityisen vakaa ja tukeva Familon Ergo -sänky älypehmuste tuo ainutlaatuista ergonomiaa nukkumiseen. Ergo-runkopatja sopii napakasta, luonnollista nukkumisasentoa ergonomisesti tukevasta sängystä pitävälle. Kun selkäsi, lantionseutusi, niskasi ja hartiasi saavat tarvitsemansa tuen, huomaat todella eron unen laadussa.

Vartaloa hyvin tukevan ja myötäilevän Ergo-sängyn rakenteessa yhdistyvät pinnassa oleva kehon lämpöön reagoiva muotoutuva älypehmuste (7cm), jonka alla on kantava ja vartaloa hyvin tukeva erikoispehmuste (10cm). Älypehmuste antaa yksilöllisen tuen ja painottomuuden tunteen, sekä vähentää pintapaineesta aiheutuvaa puutumisen tunnetta ja kääntyilyä. Erikoispehmustekerrosten alla on hengittävä sälepohjainen puurunko, johon on helppo kiinnittää sängynjalat.

Familon Ergo -runkopatjasta on saatavana kolme kokoa 80x200 cm, 90x200 cm ja 120x200 cm, korkeus ilman jalkoja n. 36 cm. Normaalikorkuisen sängyn saat valitsemalla 20 cm jalat. Tilaa sänkyyn mieleisesi jalat Familon-jalkasarjoista. Ergo-runkosängyt on suunniteltu yhdelle hengelle, mutta asettamalla rinnakkain kaksi 80 cm tai 90 cm leveää sänkyä ja valitsemalla tuplaleveän sijauspatjan, saat upean parivuoteen.

Viimeistele sänky tilaamalla omaan uneesi sopiva Familon-sijauspatja. Sänky antaa vartalolle hyvän perustuen, mutta yksilöllinen tuki ja pintapehmeys saavutetaan sijauspatjan avulla. Kaksoisrakenteellinen 12cm paksu Familon Ergo -sijauspatja tekee vuoteesta todella ylellisen ja muhkean. Ergonomisen tuen ja painottomuuden tunteen saat 7cm paksulla Ergo Smart -sijauspatjalla, jonka kestävä profiloitu memory foam älypehmuste muotoutuu lämmön ja painon mukaan. Napakamman tunnun saat täysin vesipestävällä, poikkeuksellisen hengittävällä Ergo Breathair -sijauspatjalla.

Klassisen tyylikäs ja sisustuksellinen Familon Ergo -sänky on verhoiltu samalla tummanharmaalla verhoilukankaalla kuin Ultra-joustinsängyt ja Familon-sängynpääty sekä -säilytyslaatikko. Voit sijoittaa parisänkyyn rinnakkain saman näköiset ja rungoltaan yhtä korkeat Ultra-sängyn ja Ergo-sängyn. Yhtenäinen sängynpääty ja sisustuslaatikko viimeistelevät upean vuodekokonaisuuden.

Sängyn vaihdon yhteydessä myös tyyny tulisi vaihtaa uuteen, sillä sen korkeuden tarve saattaa muuttua. Ergo-sarjan Futurex-älypehmustetyynyt tarjoavat ihanan painottomuuden tunteen ja erityisen hyvän tuen. Ergo-tuotteet ennaltaehkäisevät rasitusta sekä kiputiloja ja ovat oivallinen ratkaisu jo kipeytyneiden kehonalueiden hoitoon. Oikein tuetussa asennossa nukut paremmin ja herään aamuun virkeänä sekä hyvinvoivana.

Vuoteen helppohoitoisuutta lisäät tilaamalla vesipestävän sijauspatjansuojuksen, valittavana on kosteudenpitäviä ja lämpöä tasaavia patjansuojuksia.

Ergo-runkopatjassa on teknisten ominaisuuksien, ulkonäön ja tunnun lisäksi huomioitu soveltuvuus myös herkille. Ergo-sängyn kanssa voitkin nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Korkealaatuinen Familon Ergo -sänky säilyttää hyvää unta edistävät ominaisuutensa oikein hoidettuna pitkään. Sänky pysyy puhtaan raikkaana, kun imuroit sitä silloin tällöin.

Käännä sänkyä säännöllisesti pituussuunnassa vähintään 3-4 kertaa vuodessa, jolloin kuormitus jakautuu tasaisemmin vuoteelle ja sängyn käyttöikä pitenee. Korkealaatuinenkin jousisto venyy ja pehmusteen rakenne väsyy käytössä ajan myötä, materiaalien kuluminen ja painuminen on luonnollista. Muista vaihtovälit ja vaihda ajoissa uusiin!

Vaihda erikoispehmustesänky uuteen 6–8 vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi unenlaadullesi.

Sängyt ja patjat on suunniteltu vain nukkumista varten. Ethän istu pidempään sängyn tai patjan reunalla, jotta reuna ei painuisi. Tarkista sängyn jalkojen kiinnitys säännöllisesti. Älä vedä sänkyä siirrettäessä, jotta jalkojen kiinnitys ei vaurioidu. Anna vuoteen tuulettua hetki ennen sijaamista, jolloin vuodevaatteisiin nukkujasta imeytynyt kosteus ehtii haihtua.

Uudessa vuoteessa olevan ”alkutuoksun” saat pois painelemalla sänkyä samalla kun imuroit sitä. Tuoksu on täysin vaaraton ja haihtuu itsestään ajan myötä.

Lämpöön ja painoon reagoiva älypehmuste kovettuu ulkotuuletuksessa pakkasella. Tämä on luonnollista. Siirrä sänky sisälle lämpimään varovaisesti ja anna sen lämmetä rauhassa. Älypehmuste voi myös tuntua tavallista kovemmalta, jos makuuhuoneen lämpötila on alhainen. Kehosi lämpöön ja painoon reagoiva älypehmuste kuitenkin pehmenee, kun käyt nukkumaan.

Sänky on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: korkealaatuinen verhoilukangas 65% polypropeeni / 35% polyesteri, pinnassa Antislip-liukuestekangas

Täyte: kaksoispehmuste: päällä muotoutuva viskoelastinen älypehmuste, alla napakka erikoispehmuste, molemmat 100% polyuretaanivaahtopehmustetta, havupuurungossa sälepohja

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Ergo

Valikoima: 

Familon Premium

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Ergo -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Ergo -sarjan tuotteet