Vaihtoväli-kierrätyskampanja

Vaihda raikkauteen! Familonin Vaihtoväli-kierrätyskampanja tuo hyvät unet kaikille 1.–31.3.2018. Tuo vanhat tyynyt, peitot ja lakanat lähimpään kampanjamyymälään ja anna Familonin kierrättää ne puolestasi. Familon kuljettaa vanhat vuodevaatteet eteenpäin jatkokäyttöön eläintiloille, muun muassa koirien makuualustoiksi. Saat uudet raikkaat tyynyt, peitot ja lakanat 20 % alennuksella.

VAIHTOVÄLI-KAMPANJASSA MUKANA

Familon-keräyslaatikon sekä kampanjatarjoukset löydät lähes 200:sta myymälästä kautta maan. Vaihda raikkauteen jälleenmyyjillämme 1.–31.3.2018:

  • K-Citymarket
  • Stockmann
  • Sokos
  • Etola
  • Vepsäläinen
  • Hobby Hall
  • Carlson
  • Minimani
  • Kärkkäinen
  • Prisma (ei keräyslaatikoita)

Kampanjatuotteet vaihtelevat jälleenmyyjittäin, etusi 20% myymälän normaalihinnoista. Vaihda raikkauteen!

Vaihtoväli-tarjoukset myös Familon.fi-verkkokaupasta (ei kierrätysmahdollisuutta).

Kierrätämme puolestasi

Vaihda nyt tyynyt, peitteet ja lakanat uusiin hyvillä mielin, sillä huolehdimme vanhojen tuotteiden kierrätyksestä. Palauta käytetyt vuodevaatteet kampanjassa mukana olevaan myymälään. Löydät sinisen Familon-keräyslaatikon tyynyjen, peittojen tai lakanoiden lähettyviltä hyllynpäädystä tai kampanja-alueelta.

Haluamme ottaa vastuun tuotteidemme koko elinkaaresta ja etsimme jatkuvasti uusia kierrätysmahdollisuuksia tuotteillemme. Ympäristön kannalta on kestävämpää, että tekstiilin elämää jatketaan, kuin että se päätyy suoraan energiajakeeseen. Familon kuljettaa vanhat vuodevaatteet eteenpäin jatkokäyttöön eläintiloille, muun muassa koirien makuualustoiksi.

Vaihda ja hoida säännöllisesti

Kun valitset itsellesi oikeanlaisen tyynyn ja peitteen ja hoidat niitä oikein, varmistat itsellesi mahdollisimman hyvät yöunet. Tyynyn valintaan vaikuttavat nukkumisasento, vartalotyyppi ja patjan pehmeys. Peite valitaan yksilöllisen lämmöntarpeen ja asunnon lämpötilan mukaan.

Tyynyt suositellaan pestäväksi 34 kertaa vuodessa ja peitteet 23 kertaa. Tyynyt ja peitteet ovat hygieniatuotteita, joiden käyttöikää oikea hoito pidentää, mutta hyväkin tyyny tulisi vaihtaa uuteen kahden ja peite neljän vuoden välein. Lue lisää tyynyjen ja peitteiden valinnasta ja hoidosta.

Jos viimeisestä vaihtokerrasta on kulunut jo vuosia, nyt kannattaa vaihtaa vanhat uusiin!

Tänä vuonna kierrätyskampanjassa ovat mukana myös lakanat. Oletko aina haaveillut ihanista pellavapussilakanoista tai hotellityylisestä rapsakasta perkaalista? Kaipaako lastenhuone raikastusta? Nyt voit tuoda vanhat lakanasi vaihtoon ja saat uudet laadukkaat Familon-pussilakanat ja -aluslakanat kaikenikäisille edullisesti kampanjahintaan.

Vaihda raikkauteen maaliskuussa Familon-tyynyt, -peitteet ja -pussilakanat 20 %

Maaliskuussa saat kampanjassa mukana olevista myymälöistä valitut Familon-tuotteet huippuhyvään kampanjahintaan 20 % normaalihinnoista. Kampanjatuotteet vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Samalla voit tuoda vanhat petivaatteet kierrätykseen.

Familon on ollut hyvinvoinnin ja hyvän unen asialla jo vuodesta 1966. Olemme suunnitelleet jo vuosikymmeniä ensiluokkaisia unituotteita suomalaisille, jotta me kaikki voisimme ja nukkuisimme paremmin. Laajasta valikoimastamme löydät sopivat unituotteet jokaiselle. Tutustu tarkemmin tyynyihimme ja peittoihimme sekä pussilakanoihin ja lastentuotteisiin, löydät varmasti unityyliisi sopivimmat tuotteet.